MOLIM VAS, ČUVAJTE MI DECU! POTRESAN GOVOR BORE ČORBE PRED SMRT! Evo šta je suprugu tada zamolio da uradi! TUGA

Autor:

Zabava

04.09.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo region plače za legendom.

MOLIM VAS, ČUVAJTE MI DECU! POTRESAN GOVOR BORE ČORBE PRED SMRT! Evo šta je  suprugu tada zamolio da uradi! TUGA

Foto: Republika.rs

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, umro je danas, 4. septembra, u 72. godini.

Tužnu vest saopštili su članovi grupe, putem zvanične objave na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević 01.11.1952- 04.09.2024 - piše u objavi.

Foto: e-stock

 

Kako Republika saznaje, Bora je supruzi pre odlaska u bolnicu rekao da uvek vodi računa o njegovoj deci, kao i o tome da uvek budu složni i da se nikada ne svađaju.

- Bora je mnogo bio vezan za decu i pre nego što se stanje pogoršalo pričao je sa suprugom o tome kako da se ponaša ako se desi ono najgore. On je rekao da uvek treba sve da ih drži na okupu jer je to najvažnije. Porodica ne sme da se raspadne šta god da se dešava. I decu je celog života Bora to učio. Uvek se ljutio ako se svađaju, nije voleo negativnu energiju i uvek je bio stava da svaki problem ima rešenje. Pričao je supruzi "Čuvaj mi decu, i ti i moji prijatelji! Samo tako ću da budem miran" - priča izvor.

Podsetimo, Bora Čorba poslednji put se u javnosti pojavio 1. jula, kada je održao poslednji koncert.

Foto: Republika.rs

 

Roker je uvek bio otvoren i u javnosti je pričao bez ustezanja na brojne teme. Kao rođeni Čačanin isticao je da je i pored višedecenijske karijere imao tremu kada je nastupao u svom rodnom gradu.

Rođen sam u Čačku i bio sam veoma uzbuđen kada sam dobio priznanje počasnog građanina. Ja sam Čačanin na privremenom radu tamo negde napolju, svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo zastalno u Čačku - pričao je svojevremeno u šaljivom tonu, a o pričama da je zaslužio da jedna od ulica u rodnom gradu nosi njegovo ime, rekao je:

Foto: Republika.rs

 

To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo, jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, imam nešto slično u beogradskom Zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove Borino sokače - rekao je tada Bora i dodao:

Velika je odgovornost svirati u Čačku, ja u svom gradu uvek imam tremu, pa i sada, u ovim godinama - objasnio je dodajući da je u Čačak doveo i čika Jocu Zmaja, člana benda koji se ne viđa često.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading