APSOLUTNI HIT! Navijači Španije na srpskom prognozirali rezultat protiv Piksijeve čete! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa atmosfera pred susret.

APSOLUTNI HIT! Navijači Španije na srpskom prognozirali rezultat protiv Piksijeve čete! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nacionalni tim Srbije večeras od 20.45 igra protiv Španije u okviru prvog kola A divizije Lige nacije. Španci su nedavno osvojili titulu prvaka Evrope, a ovo će im biti prvi duel nakon ovog velikog podviga. Biće zanimljivo videti kako če se snaći Piksijeva četa koja je skroz u drugačijem i podmlađenom sastavu u odnosu na prethodno takmičenje, Evropsko prventvo u Nemačkoj.

Navijači u velikom broju pristižu na stadion, a tu su i pristalice Španije. Naš portal je na licu mestu i zabeležio. Tu su i navijači Španije koji su za Republiku prognozirali rezultat na srpskom jeziku i poručili da će biti 0:2 u koristi njihovog nacionalnog tima. Veoma zanimljiva atmsofera je ispred najvećeg stadiona u našoj zemlji.

Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno dinamična i uzbudljiva, a navijači Srbije nestrpljivo iščekuju da vide kako će njihov tim stati na crtu aktuelnom evropskom šampionu.  Španci dolaze kao aktuelni šampioni Evrope, naš nacionalni tim prolazi kroz turbulentno razdoblje. Sa tim u vidu, favorit za večerašnji meč je jasan, ali fudbal često donosi iznenađenja. 

Španci su nedavno osvojili titulu prvaka Evrope, a ovo će im biti prvi duel nakon ovog velikog podviga. Biće zanimljivo videti kako če se snaći Piksijeva četa koja je skroz u drugačijem i podmlađenom sastavu u odnosu na prethodno takmičenje, Evropsko prventvo u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading