U SRBIJI NUDE POSAO NA KOME ZA 8 SATI MOŽE DA SE ZARADI 120.000 DINARA: Ne radi se BUKVALNO NIŠTA, a uslove svi mogu da ispune (VIDEO)

Autor:

Biznis

01.09.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poželjno je da kandidati vole da budu u centru pažnje

U SRBIJI NUDE POSAO NA KOME ZA 8 SATI MOŽE DA SE ZARADI 120.000 DINARA: Ne radi se BUKVALNO NIŠTA, a uslove svi mogu da ispune (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Kompanija Dormeo je nedavno iznenadila javnost objavom oglasa za poziciju "Dormeo Spavača 2024. godine". Ova neobična pozicija nudi neverovatnu platu od 120.000 dinara za samo osam sati spavanja na Dormeo dušeku, jastuku i posteljini u jednoj od njihovih prodavnica. Oglas za posao je izazvao veliko interesovanje među kandidatima, a kompanija je istakla da je cilj konkursa podizanje svesti o značaju kvalitetnog sna za zdravlje tela i uma.

Ko su idealni kandidati?

Republika

Foto: shutterstock

Posao spavača

 

Prema uslovima konkursa, idealni kandidati za ovu neobičnu poziciju trebalo bi da imaju više od 18 godina, da žive u Srbiji, da su aktivni korisnici društvenih mreža i da uživaju u pažnji. Takođe, poželjno je da imaju iskustvo u spavanju, da vole da budu u centru pažnje, da im odlaganje alarma bude omiljeni hobi i da im nije problem spavati pod pritiskom.

Reakcije na oglas

Oglas za poziciju Dormeo Spavača izazvao je različite reakcije među potencijalnim kandidatima. Mnogi su bili iznenađeni ovom neobičnom ponudom, ali su istovremeno bili zainteresovani da se prijave za ovu atraktivnu poziciju. Jedan od potencijalnih kandidata, Zoran, izrazio je svoje oduševljenje ovom prilikom, ističući da se ova pozicija zaista isplati.

Odgovor kompanije

Republika

Foto: shutterstock

Posao spavača

 

Iz kompanije Dormeo istakli su da je oglas ozbiljnog karaktera i da je odziv na konkurs izuzetan. Naglasili su da žele da podsete ljude koliko je kvalitetan san važan za zdravlje tela i uma, te da je ova neobična ponuda zapravo deo njihove kampanje koja ima za cilj da istakne značaj posvećivanja dobrom snu. Takođe, istakli su da iznos koji nude za ovu poziciju dodatno naglašava koliko je san važan i koliko je bitno posvetiti pažnju ovoj neophodnoj svakodnevnoj aktivnosti.

U zaključku, ovo neobično radno mesto privuklo je pažnju javnosti, a mnogi su zainteresovani da saznaju ko će biti srećni dobitnik pozicije "Dormeo Spavača 2024. godine" i imati priliku da zarađuje spavajući.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading