NOVA PODMETACINA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Stavili sliku EXPA sa preskupim stanovima, IAKO ona NEMA VEZE SA EXPO 2027.!

Autor:

Biznis

28.08.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatramo da je tekstom koji je obuhvatio i ilustraciju fotografije sa ulaza na EXPO gradilište dovedena javnost u zabludu i da je stečen utisak da će stanovi u okviru EXPO manifestacije biti sa visokim cenama, piše u demantiju.

NOVA PODMETACINA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Stavili sliku EXPA sa preskupim stanovima, IAKO ona NEMA VEZE SA EXPO 2027.!

Foto: Republika

Povodom teksta koji je objavljen u današnjem print izdanju lista „Nova“ pod nazivom „Preskupi stanovi u blizini EXPO, kvadrat i do 2.400 evra i to bez PDV“, preduzeće EXPO 2027 d.o.o. saopštilo je da želi da se ogradi i istaklo je da privatni stambeni kompleks EXPO Residence nema apsolutno nikakve veze sa Specijalizovanom izložbom EXPO 2027 Beograd, "niti je opseg našeg rada".

Republika

Foto: Printscreen

Tekst u listu Nova

 

- Smatramo da je tekstom koji je obuhvatio i ilustraciju fotografije sa ulaza na EXPO gradilište dovedena javnost u zabludu i da je stečen utisak da će stanovi u okviru EXPO manifestacije biti sa visokim cenama.

- Obaveštavamo javnost da privatni stambeni kompleks koji se pominje u tom tekstu samo nosi naziv EXPO, što je odluka tog privatnog preduzeća. Apsolutno razumemo da postoje razni načini na koji će neko privući svoje klijente i da je EXPO 2027 Beograd kao najveća svetska manifestacija koja će dovesti 4 miliona posetilaca iz više od 120 zemalja sveta veoma pogodna da privrednici u Srbiji i osmisle svoje poslove u susret izložbi, ali smatramo nekorektnim da list stavlja ilustraciju i povezuje visoke cene sa najvećim događajem u Srbiji na maliciozan način.

Podsećamo, specijalizovana izložba ”EXPO 2027 BEOGRAD” sa temom ”Igra(j) za čovečanstvo” biće održana u Beogradu od 15. maja do 15. avgusta 2027. godine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading