OVO JE JEDINA SLIKA MAJKE BORE ČORBE: Isplivala uspomena stara DECENIJAMA, niko nije znao kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti frontmena grupe "Riblja čorba" pojavila se njegova fotografija sa majkom Nerandžom!

OVO JE JEDINA SLIKA MAJKE BORE ČORBE: Isplivala uspomena stara DECENIJAMA, niko nije znao kako izgleda! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bora Đorđević

Roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u muzičkoj industriji. Njegova supruga Dubravka Milaković bila je uz njega tokom njegove borbe za život u bolnici u Ljubljani, gde je nažalost izdahnuo. Njegovi prijatelji, kolege i fanovi izražavaju svoje duboko žaljenje putem društvenih mreža, deleći emocije i sećanja na ovog legendarnog muzičara.

Frontmen grupe "Riblja čorba" je u više navrata isticao nežnost prema svojoj majci Nerandži, koju je, kako je jednom prilikom opisao, bila oličenje blagosti i dobrote. Dok je govorio o njihovom odnosu, muzičar je priznao da je povezanost između njih bila "nešto posebno", a neretko je pričao i da je upravo od nje nasledio ljubav prema čitanju, glumi i muzici.

Republika

Foto: e-stock

Bora Đorđević umro u Ljubljani u 72. godini

Inače, malo ko zna kako je Đorđevićeva majka izgledala, s obzirom na to da je roker uglavnom privatan život držao podalje od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, nakon njegove smrti, na jednoj "Fejsbuk" stranici posvećenoj gradu Čačku, odakle Bora Čorba i potiče, osvanula je fotografija stara nekoliko decenija.

- Naš Bora Ðorđević sa majkom Nerandžom Nenom Đorđević 1953. godine - stoji u opisu crno-bele fotografije.

Republika

Foto: Facebook/Čačak Kroz Vreme

Bora Čorba kao dete sa majkom Nerandžom

Inače, 2014. godine, proslavljeni rok muzičar napisao je svojoj majci pismo povoodm Osmog marta. Kako je u njemu naveo, Nerandža, koju su svi znali kao Nenu, rano se udala za Borinog oca, Dragoljuba, i njihova ljubav je trajala do kraja života. Ipak, nakon što je Nena preminula, Dragoljub nije mogao da podnese njen gubitak i umro je manje od godinu dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading