POZNATA INFLUENSERKA POČELA DA RADI U MRTVAČNICI: Sada ima veoma važnu poruku za sve, "NISAM BILA SVESNA..." (VIDEO)

Autor:

Biznis

28.08.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila je i stav o svom telu

POZNATA INFLUENSERKA POČELA DA RADI U MRTVAČNICI: Sada ima veoma važnu poruku za sve, "NISAM BILA SVESNA..." (VIDEO)

Foto: Shutterstcok, tiktok/laurenthemortician

Loren Tejlor (30) iz Minesote u SAD ima neobično zanimanje - radi u mrtvačnici, gde se svakodnevno susreće sa telima preminulih. Za Loren, ovaj posao nije samo obaveza, već i izvor smirenosti i mira. Kako kaže, ova profesija joj je pomogla da prihvati sopstveno telo i sagleda lepotu iz drugačije perspektive.

Otkrivanje sopstvene lepote

Influenserka Loren Tejlor priznaje da je pre nego što je postala mama i započela karijeru u mrtvačnici, imala velike probleme sa samopouzdanjem zbog svog izgleda.

- Pre nego što sam postala mama i radila ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda - otkrila je influenserka za Dejli Star.

 

@laurenthemortician @Lime Ricki Swimwear is having a big $ale! $25 & under! If you have loved the swimsuits I wear now is the time bestie! ♥️🌸 #lifeisshort #wearthesuit #motivation #YellowstoneTV #ChevyEVSongContest #fy ♬ slipping through my fingers - gabut woi

 

Međutim, rad u mrtvačnici joj je omogućio da shvati koliko je život nepredvidiv i kratak, što je uticalo na njen stav prema sopstvenom telu.

- Od kad radim ovaj posao, shvatam koliko je život nepredvidiv i zapravo vrlo kratak - rekla je.

Body positivity

Danas, Loren koristi društvene mreže kako bi širila "body positivity" i motivisala svoje pratioce da zavole i prihvate svoj izgled. Njene poruke ohrabruju ljude da se oslobode straha i da žive život punim plućima, jer, kako kaže, niko im ne garantuje sutrašnjicu.

- Ako želite da obučete kupaći kostim i odete na plažu, uradite to. Sutrašnjicu vam niko ne obećava - samo je jedna od njenih poruka.

Unikatan posao

Loren ističe da je većinu svog života provela u blizini mrtvačnice i da nije bila svesna koliki je tabu oko smrti. Tek u odraslom dobu shvatila je koliko je njen posao jedinstven i koliko može da doprinese promeni društvene svesti o smrti i vrednosti života.

- Ja sam većinu svog života provela u blizini mrtvačnice i nisam bila svesna da je smrt toliki tabu. Tek sam u odraslom dobu shvatila koliko imam jedinstven posao - rekla je Loren koja svoja iskustva deli na TIkToku.

Loren Tejlor zaključuje da je život vrlo kratak i vredan, te da je važno ceniti svaki trenutak. Njen posao je ne samo izvor smirenosti, već i inspiracija za promenu percepcije o lepoti i vrednosti života.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading