NAVIJAČI PRISTIŽU NA "MARAKANU": Evo kakva je atmosfera pred okršaj sa prvakom Evrope! (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje na spektakl.

NAVIJAČI PRISTIŽU NA "MARAKANU": Evo kakva je atmosfera pred okršaj sa prvakom Evrope! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 prvu utakmicu A divizije Lige nacija na stadionu "Rajko Mitić" protiv Španije. Ovo je veoma bitan duel sa za izabranike Dragana Stojkovića Piksija koji je skroz podmladio tim, a nije mogao da računa na svoje najbolje igrače zbog povreda, tako da će okršaj sa prvakom Evrope biti veoma težak.

Španci su nedavno osvojili titulu prvaka Evrope, a ovo će im biti prvi duel nakon ovog velikog podviga. Biće zanimljivo videti kako če se snaći Piksijeva četa koja je skroz u drugačijem i podmlađenom sastavu u odnosu na prethodno takmičenje, Evropsko prventvo u Nemačkoj.

Navijači polako pristižu na najveći srpski stadion kako bi podržali Srbiju, a Republika je na licu mesta kako bi sve to zabeležila. Među navijačima vlada pozitivna atmofera i veruju da možemo da iznenadimo Špance i napravimo pozitivan rezultat. Ono što jeste lepa slika, to je da su tu i oni najmlađi.

Španci dolaze kao aktuelni šampioni Evrope, naš nacionalni tim prolazi kroz turbulentno razdoblje. Sa tim u vidu, favorit za večerašnji meč je jasan, ali fudbal često donosi iznenađenja.  Ovo je veliki test za naš nacionalni tim, protiv ovako jakog protivnika, ali hrabre uvek prati sreća. Sve u svemu očekuje nas spetkakl na stadionu "Rajko Mitić" koji će biti ispunjen kako bi navijači videli pravu fudbalku predstavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading