RADOŠ BAJIĆ SLOMLJEN OD BOLA NAKON VESTI O SMRTI: Iskidan na KOMADE se zauvek OPROSTIO, tuga ga ne napušta! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i reditelj potresnim rečima uputio poslednji pozdrav Radi Đuričin koja je danas preminula!

Danas je u Beogradu u 91. godini preminula glumica Rada Đuričin, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu pozorišta i filma. Njena blaga ličnost i brojne uloge obeležile su njenu bogatu karijeru, a mnogi kolege i poštovaoci izrazili su svoje duboko poštovanje prema njoj. Među njima se oglasio i glumac i reditelj Radoš Bajić, koji je istakao njen neizmerni doprinos umetnosti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Radoš Bajić se oglasio povodom smrti Rade Đuričin

Jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica, Rada Đuričin, bila je dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta, ali je svoj talenat pokazala i na brojnim drugim scenama. Njena uloga Živke u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja" osvojila je srca milionske publike i zauvek je upisala u istoriju domaće televizije.

- Plejadi večnih iz "Sela gori" danas se u carstvu nebeskom pridružila i predivna Rada Đuričin. Svojom dobrotom, toplinom, čovekoljubljem i osmehom plenila je i opominjala nas da moramo biti bolji - napisao je Bajić u okviru svoje objave na drušvenoj mreži Instagram, a zatim dodao:

 

 

- Ulogom Živke u "Selu gori" osvojila je srca milionske publike, a meni pričinila radost i čast što sam bio u prilici da sa njom sarađujem. Počivaj u miru, draga Rado...

Podsećanja radi, tokom svoje duge karijere, Rada Đuričin igrala je u predstavama najznačajnijih pozorišta u zemlji, poput Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Narodnog pozorišta u Beogradu, Ateljea 212, Zvezdara teatra, KPGT-a, Bitef teatra, Malog pozorišta "Duško Radović", Narodnog pozorišta u Nišu i u Užicu, Madlenijanuma, kao i na drugim, manjim i nezavisnim pozornicama.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Rada Đuričin u seriji "Selo gori, a baba se češlja"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading