KADA SU NAM DECA POSTALA OVAKVA? Sin štrajkovao glađu dok mu mama nije kupila novi mobilni telefon, "OVO JE TUŽNO" (VIDEO)

Autor:

Biznis

28.08.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak tri dana nije ništa jeo

KADA SU NAM DECA POSTALA OVAKVA? Sin štrajkovao glađu dok mu mama nije kupila novi mobilni telefon, "OVO JE TUŽNO" (VIDEO)

Foto: shutterstock

Na društvenim mrežama nedavno je postao viralan snimak koji je izazvao žustru raspravu među korisnicima. Snimak je zabeležen u prodavnici telefona negde u Indiji i prikazuje dečka koji je, prema tvrdnjama, štrajkovao glađu tri dana kako bi "izvršio pritisak da dobije novi Ajfon". U prvom planu su novinar, mladić i njegova majka.

Majčina tuga

Pored mladića, u snimku se obraća i starija žena, navodno majka tinejdžera, čije reči su rastužile mnoge. Ona je izjavila: "Prodajem cveće ispred hrama. Dala sam mu novac za telefon, jer tri dana ništa nije jeo. Srećna sam, ali mora da zaradi i vrati novac."

 

 

Njen izraz lica odražava unutrašnju borbu i izazvao je raspravu o statusnim simbolima među omladinom u svetu.

"Ovaj snimak je tužan"

Brojni korisnici društvenih mreža smatraju da je mladić "bezosećajan" i da je izložio majku "emocionalnoj i finansijskoj torturi". Jedan od autora komentara je napisao: "Ovaj snimak je tužan. Majka je na kraju popustila i od njenog teško zarađenog novca sin je kupio Ajfon." Mnogi su kritikovali tinejdžera, izražavajući svoje mišljenje zasnovano na objašnjenju viralnog snimka.

Rasprava o prioritetima

Među komentarima na snimak, jedna osoba je napisala: "Potrošiti ovoliko novca na telefon, kada ne radiš, dok se majka trudi i prodaje cveće, to nema nikakvog smisla." Druga osoba se nadovezala sa: "Majka je odustala jer je štrajkovao glađu. Ne znam šta da kažem. Ovaj video mi je slomio srce."

Društveni mrežama su preplavljene sa različitim reakcijama na ovaj snimak, dok se istovremeno postavlja pitanje o prioritetima mladih i uticaju statusnih simbola u savremenom društvu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading