MARIJA NAPISALA MILJANI OPROŠTAJNO PISMO PRED SMRT?! Hitno saopštenje IZBEZUMILO sve, ovo su najnovije VESTI o porodici Kulić!

Autor:

Zadruga

13.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić besna kao ris!

MARIJA NAPISALA MILJANI OPROŠTAJNO PISMO PRED SMRT?! Hitno saopštenje IZBEZUMILO sve, ovo su najnovije VESTI o porodici Kulić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

Sukob između Marije Kulić i Ermine Pašović eskalirao je nakon što je bivša učesnica rijalitija "Zadruge" otkrila da je slala poklone malom Željku, sinu Miljane Kulić, tvrdeći da podržava njihovu porodicu. Međutim, Kulićka nije ostala nema na ove optužbe i odlučila je da javno demantuje Pašovićevu.

Naime, kako kaže Marija u svojoj alarmantnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Ermina je slala poklone njenom unuku samo iz razloga jer podržava Ivana Marinkovića, oca deteta, a zatim i prenela informaciju da je slagala Miljanu da joj je poslala oproštajno pismo pred smrt.

- Ermina, rekla si mi da si Željku slala paketiće jer si bila "buđolina" najveća podrška. Znači, to si radila zbog njega. Moju ćerku si uvredila milion puta na osnovu bolesti, a i na suočavanju. Na kraju, opajdaro jedna, Miljani si rekla da sam joj pisala oproštajno pismo pre smrti. Loš si čovek i sve radiš da bi bila u medijima - napisala je Marija Kulić u objavi na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić se oglasila na Instagramu

Podsećanja radi, Ermina Pašović odgovorila je na prozivke majke Miljane Kulić, Marije Kulić, te je nije štedela. Ona je napisala kako se ophodila prema njenoj porodici i u kojim trenucima im se posebno našla.

Dve stvari još i završavam. Prvo, ja ne štitim nikoga, ni Tamaru, kao što sad polemišu, rekla sam: "Vi što imate s Tamarom, rešavajte s njom, ja sam došla da zastupam sebe i otkrijem istinu za Mateu." Ni ja ni Tamara nismo znale za to pre "Elite", tek kad se javno saznalo. Kao što postoje prepiske između Rešićke i Matee, gde se to potvrđuje. Druge teme za njih i Tamaru - nek oni rešavaju što su započeli. Drugo, Marija Kulić ima pravo da iznosi šta hoće, ja se držim tog da sam joj bila najbolji čovek s najboljom dušom koji je ikad ušao u rijaliti, dok sam Željku slala paketiće, što sam od srca radila, a pošto je Željku 27. 7 rođendan, želim mu od srca sve najbolje. To dete je jedan prepametan dečak i želim mu sve najbolje u životu, mnogo uspeha, zdravlja i sreće - poručila je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jok

13.06.2024 17:58

Nema losijih ljudi od dve Kulicke