SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ: Stravična vest o TRAGEDIJI saopštena u Eliti, završila u SUZAMA!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična ispovest rijaliti zvezde!

SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ: Stravična vest o TRAGEDIJI saopštena u Eliti, završila u SUZAMA!

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, raspala se uživo u emisiji, nakon što je za crnim stolom pokrenuta tema o najtežim trenucima u životu. Naime, Kulićeva je istakla da ju je smrt bake duboko pogodila, te da će taj trenutak pamtiti do kraja života.

Kako je istakla, njih dve su bile mnogo vezane, te dodala da joj je ona, posle roditelja, bila sve u životu.

- U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, volela sam je pored svojih roditelja najviše na svetu. Bila mi je sve u životu... Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htela da prepiše na moje ime. Uvek je govorila: "Miljana se u životu neće snaći". Žao mi je što je umrla, što nije videla šta je sve Miljana postigla u životu... Mnogo sam je volela - istakla je Miljana sa suzama u očima, jedva govoreći, a zatim nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić priča o smrti babe

- Baka Spomenka se zvala, mislim da bi bila ponosna na mene. Poremetila me je njena smrt, dobila sam napad panike, anksioznost... Maja je plakala, bila je loše, nije ustajala iz kreveta, plašila sam se da se i njoj neće nešto desiti. Videla sam je u strašnom stanju, čak je i moj tata bio vezan za maminu mamu. Tijana i Ana su bile male, nisu toliko shvatale, ali mene je sve to jako potreslo. Svima nam je bilo teško, to mi je definitivno najteži trenutak u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading