MILJANI SE GLAVA OKLEMBESILA OD ALKOHOLA I LEKOVA! Kamera je usnimila RAZVALJENU, računali joj koliko ima PROMILA u krvi (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica na imanju u Šimanovcima!

MILJANI SE GLAVA OKLEMBESILA OD ALKOHOLA I LEKOVA! Kamera je usnimila RAZVALJENU, računali joj koliko ima PROMILA u krvi (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, ponovo je svojim javnim nastupom i ponašanjem pred kamerama zabezeknunla javnost. Naime, kako je kamera mogla da je usnimi tokom prethodne večeri, poznata Nišlijka se našla na tremu ispred apartmana na imanju u Šimanovcima, međutim, milionskom auditorijumu nije promakla činjenica da je Kulićeva u vidnom stanju opijenosti.

Fotografija njenog razvaljenog stanja krenula je da kruži društvenim mrežama, a komentari užasnutih korisnika su se samo nizali. Kako se navodi, Miljana je ponovo pomešala alkohol sa svojom terapijom, što je dovelo do toga da joj glava neprestano pada na ramenima.

 

 

Mnogi su, između ostalog, istakli da je nedopustivo da majka malog deteta javno konzumira alkohol i meša terapije pred kamerama, te da bi trebalo da vodi računa o svom primeru kao javna ličnost. 

"Lutkica prešišala, opet je pomešala lekove i alkohol", "Ljudi, šta je ovo, koji je ovo nivo promila alkohola u krvi sa sve bensedinima od 10 miligrama, majko mila", "Miljka prebacila, ništa novo", "Sramota da se ovako ponaša jedna majka malog deteta, i to pred kamerama, kako ovu ženu više nije sramota", "Tajni recept Miljane Kulić - piće i tablete", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 7 Elita

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Miljana Kulić bila u centru kontroverzi u rijaliti programima. Njeno turbulentno ponašanje i sukobi sa drugim učesnicima rijalitija često su izazivali burne reakcije publike. Međutim, ovaj poslednji incident izazvao je posebno zgražavanje kod gledalaca, budući da se radi o konzumaciji alkohola i mešanju terapija, što direktno ugrožava njeno zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading