ZBOG SEPSE SLEDI HOSPITALIZACIJA MILJANE KULIĆ: Hitno oglašavanje Marije Kulić! Doživela NERVNI SLOM (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanina majka van sebe zbog njenog odnosa sa Zolom!

ZBOG SEPSE SLEDI HOSPITALIZACIJA MILJANE KULIĆ: Hitno oglašavanje Marije Kulić! Doživela NERVNI SLOM (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Kontroverzni učesnici rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, ponovo su se našli u središtu pažnje nakon što su međusobno bacali stvari u jezero. Ovo nije prvi put da su njih dvoje upleteni u slične incidente, te je majka kontrovezne Nišlijke, Marija Kulić, javno izrazila nezadovoljstvo ćerkinim postupcima.

Naime, Marija je osudila Zolin postupak, te izrazila i zabrinutost za zdravlje svoje ćerke, naglašavajući opasnost od bakterijskih infekcija i sepse.

- Pogledajte ovaj video na kom Zola po ko zna koji put baca Miljanine stvari u jezero. Baš je smešno! Roni u štrokavoj, bakteriološki neispravnoj, ustajaloj vodi da bi izvukla svoje stavri - istakla je Marija, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7 Zadruga

- Ovako je verovatno interesantnije da dobije neku bakteriju i sepsu. A gde su strašne morbidnosti koje je Zola juče, tokom Milanove emisije, izrekao Miljani... - napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Podsećanja radi, ovo nije prv put da Marija Kulić osuđuje ponašanje svoje ćerke Miljane Kulić koje pred kamerama priređuje sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola Elita 7 Zadruga

To mi je sve katastrofa. Katastrofa velika. Više ne znam ni šta hoće, ni šta neće. Nije trebalo ni da ga pogleda kad se vratio u rijaliti, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju. Oni ne mogu da smisle jedno drugo. Oni se mrze. Zola je mrzi jer ona zarađuje novac, a nekada ga je trošila na njega. Volela bih kad bi ga samo izignorisala. Nas dve smo sušta suprotnost. Bila sam ja s njom u rijalitiju, ne vredi ni kad sam tu da ne radi neke stvari. Prestala sam da se stresiram - istakla je Marija nedavno, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Snezana

04.06.2024 15:12

U pravu je zena. Meni je bas cudno zasto Miljanu niko nije upzorio da ne ulazi u tu prljavu vodu. Trebali su jer ona stvarno ne zna sta radi.

Ljiljana

05.06.2024 15:18

Nije Miljana mali Željko. Ne verujem da bi i Željko ušao u jezero. Ove bolesne pačavre bi trebali da se odkače Zole, krajnje je vreme. Stalno serunjaju o njegovoj krivici. A skaču i s**u prve po njemu. Bacanje stvari. Ma ja bih i nju krmaču bacila u jezero. Marija stalno komentariše da je Zoli stalo do para. A ona kako rasčepi usta priča o parama. One jadne gadljive, na novac. Budaletine idite lečite se. 💩🤮🐉🐵

hehe

05.06.2024 21:42

@Ljiljana - Kako si ti nervozna i prosta zena ccc sta se tebe ticu tudje pare, ne nazivaj ti nikoga krmacom opajdaro jedna matora.