CAR BRUTALNO NAPAO ALEKSANDRU I NJENU MAJKU: Stravična scena iz porodičnog doma, otkriveni svi detalji RASKIDA!

Autor:

Zabava

21.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car izneo sve detalje i razloge zbog kojih je došlo do raskida sa Aleksandrom Nikolić!

CAR BRUTALNO NAPAO ALEKSANDRU I NJENU MAJKU: Stravična scena iz porodičnog doma, otkriveni svi detalji RASKIDA!

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Bivši zadrugar Filip Car prvi put je progovorio o definitivnom raskidu sa majkom njegovog deteta, Aleksandrom Nikolić, o kojo nije imao lepo mišljenje tokom intervjua. Car je istakao zbog čega je raskinuo sa Aleksandrom, te šta joj je sve vreme zamerao, što ona nije htela da koriguje. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car govori o raskidu sa Aleksandrom Nikolić

 

- Zvanično smo raskinuli, nismo više zajedno, čak nemamo ni direktan kontakt. Ne mogu ti definisati iz kog razloga se to desilo, ona je izabrala da bude bliže svojoj porodici do samog porođaja sa Leonom i ako sam ja težio da se dete rodi u Hrvatskoj i da dobije naše papire. Kad se porodila došao sam u porodilište i mi smo se čuli do krucijalnog momenta kad je ona trebala da dođe u Hrvatsku, izgleda ne želi da živi na ovom podneblju, ona je gradsko dete a kao da se mi traktorima vozimo. Nije uspela da mi definiše zbog čega se to sve dešava, stalno je odlagala dolazak i stalno sam bio namagarčen, a stvarno sam se potrudio da njen dolazak ovde bude idealan. Napravio sam stan, kupio sam auta za nas troje, osigurao sam sve što je najbitnije i na kraju njoj ništa nije dovoljno - otkrio je Filip Car, pa dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car govori o raskidu sa Aleksandrom Nikolić

 

- Ja sam naravno nakon svega toga pukao i počeo sam se svađati sa njom, ona mi da mamu ja se posvađam i sa njom, počnem se svađati sa svima, koga oni prave budalom? Napravio stan i završio sve, poderao se da bi se ona tako ponašala i sad moje dete nije sa mnom u našem stanu. Ona je mene nakon toga blokirala na svim mrežama i onda se razmišljam zar je to potrebno da padnu teške reči i da ona mene na kraju izbriše sa lica zemlje. Mnogi joj pune glavu protiv mene i mislim da je to glavni razlog. Meni je žao što sam opleo po njih dve jer je jedna majka mog deteta, a druga je majka žene koja je meni rodila dete i koja se trudi da odgaja to dete dok ova ode da napravi mačije oči i malo stavi botoksa 40 dana nakon porođaja, malo ode na večeru i bazen, u to vreme Slovenka čuva dete i to je činjenica -otkrio je Filip Car za Premijeru. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading