UZEO MI JE SVE DO POSLEDNJEG DINARA, A RAZLOG JE JAKO BEDAN! Beograđanki gazda stana tražio dve kirije odjednom! Razbesnećete se kad čujete zašto!

Autor:

Vesti

21.07.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala je da plati, kako ne bi bila isterana napolje!

UZEO MI JE SVE DO POSLEDNJEG DINARA, A RAZLOG JE JAKO BEDAN! Beograđanki gazda stana tražio dve kirije odjednom!  Razbesnećete se kad čujete zašto!

Foto: Pixabay

Zovem se Ana i imam 28 godina. Živim u Beogradu i kao mnogi moji vršnjaci, suočavam se sa izazovima iznajmljivanja stana. Stan u kome živim već neko vreme plaćam 200 evra mesečno, što je za naše uslove sasvim pristojna cena. Međutim, nedavno sam doživela neprijatnu situaciju sa vlasnikom stana.

Bilo je to početkom jula kada me je vlasnik stana pozvao na razgovor. Rekao mi je da ima važan razlog zašto me zove, te da neće biti u Beogradu tokom avgusta jer ide na letovanje. Pomislila sam da možda želi da me obavesti o nekom održavanju stana ili slično, ali nisam bila ni blizu istine.

"Ana, trebaće mi dve kirije za jul i avgust, jer idem na more," rekao je.

"Ja čak ni ne idem na more!"

Bila sam zatečena i šokirana. Objasnio je da mu treba novac za putovanje i da neće biti u Beogradu da bi mogao da uzme kiriju za avgust kada bude vreme za to.

U tom trenutku, pomislila sam: "Sjajno, sad uz kiriju treba da plaćam i tuđe letovanje. Možda sledeći put traži da mu platim i putne troškove!" Što je još tužnije, a i u neku ruku smešnije, ja uopšte ne idem na letovanje ove godine!

Imala sam samo 150 evra sa strane, u šteku, a ukupno bi trebalo da platim 400 evra za dve kirije. Na trenutak sam osetila bes i frustraciju. Pitala sam se kako neko može da očekuje da platim unapred samo zato što on ide na odmor.

Ispraznila štek

U očaju, skupila sam sve što sam imala, 150 evra koje sam već imala u šteku, i dodala 200 evra koje sam već spremila za julsku kiriju. Na kraju sam mu dala 350 evra, što je bilo sve što sam mogla da skupim u tom trenutku. Vlasnik je pristao uz to da u septembru dodam još 50.

Ova situacija me je ostavila ogorčenom i osećala sam se iskorišćeno. Nažalost, u ovom trenutku nisam u mogućnosti da promenim stan. Ostala sam potpuno bez para jer sam mu dala novac za kiriju i ispraznila ceo štek. I dalje se pitam kako neko može biti tako sebičan i neosetljiv prema stanaru

Izgleda da ću morati da se naviknem na paštetu za svaki obrok - bar do sledeće plate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading