MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA NIŽE SRCEPARAJUĆE PORUKE: Poslao TRI SRCA ovoj osobi, a evo kakav je na to odgovor folk zvezde!

Autor:

Zabava

21.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonija Bijelića niko ne prepoznaje nakon što se razišao sa poznatom pevačicom.

MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA NIŽE SRCEPARAJUĆE PORUKE: Poslao TRI SRCA ovoj osobi, a evo kakav je na to odgovor folk zvezde!

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje

Nakon estradnog razvoda koji niko nije očekivao kada je folk zvezda Dragana Mirković izašla u javnost sa saopštenjnem da se definitivno razilazi sa suprugom Tonijem Bijelićem, on se gotovo svakodnevno oglašava na svom Instagram profilu.

Njegovo poslednje obraćanje izdvojilo se po posebnoj emotivnosti, a na fotografiji mora, koju je objavio, označio je svog brata i dodao stihove koji su mnoge naveli da pomisle da se oni direktno odnose na život bivšeg supruga proslavljene pevačice:

- Nadam se, nadam se, a i srce veruje da mi dolaze bolje godine.

Republika

Foto: printskrin instagram

Toni Bijelić okačio srceparajuću objavu u Instagram priču

Međutim, jedna od njegovih ranijih objava nije bila toliko dirljiva i srceparajuća već je ukazivala na ozbiljnu opasnost.

Naime, uznemirujući snimak koji je Toni objavio na društvenim mrežama prikazuje ga kako vozi svoj automobil auto-putem, snimajući vožnju brzinom od gotovo 260 km/h.

Uz video snimak, napisao je:

- Nemam ideju gde idem!

Ova neprilagođena brzina vožnje izazvala je zabrinutost kod mnogih, a samim tim i pokrenula raspravu o odgovornom ponašanju u saobraćaju.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Toni nastaviti sa ovakvim iznenađujućim objavama na društvenim mrežama.

S druge strane, folk zvezda uglavnom deli objave sa njihovim naslednicima Markom i Manuelom, te sa svojih nastupa, ističući kako niže rekorde gde god se pojavi, nastojeći da prikaže da se njen život nastavlja u vedrom duhu i posle ljubavnog brodoloma koji je doživela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading