STANIJA I ASMIN OBJAVILI SREĆNE VESTI! Slavlje u njihovom domu, ČESTIKE se samo nižu (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dan će zauvek pamtiti!

STANIJA I ASMIN OBJAVILI SREĆNE VESTI! Slavlje u njihovom domu, ČESTIKE se samo nižu (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su nakon turbulentnog perioda uplovili u mirnu luku i sada uživaju u skladnoj vezi. Starleta je u početku krila svoju romansu sa Durdžićem, sve dok njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, nije ušla u "Elitu" i tom prilikom optužila Dobrojevićevu da joj je ukrala izabranika. Nakon toga nastao je pravi haos, a Stanija i Asmin su čak i raskinuli. Dobrojevićeva jedan period uopšte nije htela da čuje za njega, ali je ipak odlučila da spusti loptu i njihovoj ljubavi da još jednu šansu.

Otkako su se pomirili, njih dvoje redovno na svojim Instagram profilima objavljuju zajedničke slike i sa pratiocima dele trenutke iz svog privatnog života. Tako je sada Asmin podelio srećne vesti. Naime, on je saopštio da je danas tačno godinu dana otkako su se Stanija i on smuvali.

Republika

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Asmin i Stanija objavili srećne vesti na Instagramu

- Pre tačno 365 dana sam se zaljubio u ženu svog života - napisao je Durdžić uz njihovu zajedničku fotografju, te je očigledno da su uspeli da prevaziđu sve prepreke i da izgrade snažan odnos.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić nedavno je progovorila o svojim osećanjima prema bivšem partneru, Asminu Durdžiću, te otkrila da će sa njim komunicirati isključivo preko svog advokata.

Republika

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli stavila tačku na odnos sa Asminom nakon Elite 7

Nemam emocije prema Asminu. Sa njim ću da razgovaram samo preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet - istakla je drugoplasirana učesnica "Elite 7" za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vedran

24.07.2024 17:11

Kakve tri godine ,bila kres kombinacija i onda dosla i kaze da ce biti otac! Trazi sebi novog sponzora ,ovaj ti je izmakao!