CAR RAZVEZAO JEZIK O ALEKSANDRINOJ PROŠLOSTI: Konačno otkrivena ISTINA o njihovom ODNOSU!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip otvorio dušu i priznao koliko mu znači Nikolićeva!

CAR RAZVEZAO JEZIK O ALEKSANDRINOJ PROŠLOSTI: Konačno otkrivena ISTINA o njihovom ODNOSU!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Javno danima unazad bruji o navodnom haosu Aleksandre Nikolić, pobednice "Zadruge 6" i Filipa Cara, bivšeg zadrugara sa kojim je dobila ćerku Leonu. Aleks se oglasila na društvenoj mreži Instagram i obratila ženama čiji je, kako kaže, glavni cilj da bude sama.

- Ako je nekim ženama glavni cilj da budem sama okej. Ali ja nikada neću biti sama jer imam svoju lepoticu. Laku noć od nas dve, nadam se da će neki pojedini nekada osetiti ovu ljubav - poručila je Aleksandra Nikolić na Instagramu.

Car je u jednoj emisiji otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Aleks. Filip je otkrio da se povukao iz medija zbog dolaska ćerkice na svet, a da je mnogo toga prećutao kako bi Aleksandrina trudnoća prošla bezbrižno. Kako je istakao, Nikolićeva je njegova najveća ljubav u životu.

Republika

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleks i Car

To je žena koja je meni rodila ćerkicu. Ona je i pre nego što smo saznali da je trudna bila spremna da promeni svoj život zbog mene i preseli se ovde. Aleksandra je ljubav mog života. Ne samo u rijalitiju nego i u životu. Mnogo toga smo prošli zajedno – rekao je Car.

Aleksandra i ja smo prošli kroz golgotu. Jedno drugom smo priredili golgotu. Ni moja, a ni njena prošlost nije bila savršena. Svi mi imamo nešto na šta nismo ponosni - dodao je on, pa se prisetio saveta Mikija Đuričića:

Ja nisam verovao kada mi je Miki Đuričić rekao da će me dete promeniti. Ne mogu da vam opišem koliko me je Leona promenila. Ni ja ne mogu da verujem kako je to moguće - istakao je Filip za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading