VERNICI OTKRILI ISTINU O ŽIVOTU MILANA STANKOVIĆA: Evo s kim i zbog koga obilazi MANASTIRE, sve se krilo od javnosti (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške životne situacije naterale pevača da se posveti veri i Bogu!

VERNICI OTKRILI ISTINU O ŽIVOTU MILANA STANKOVIĆA: Evo s kim i zbog koga obilazi MANASTIRE, sve se krilo od javnosti (FOTO)

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Poznati pevač Milan Stanković iznenadio je javnost pre nekoliko godina kada se potpuno povukao iz javnosti, a kako je u međuvremenu otkriveno, nekadašnja zvezda "Granda" se potpuno posvetila veri i Bogu, kao i iskušeničkom životu, te da redovno posećuje manastir Podmaine u Budvi, na Crnogorskom primorju.

Naime, vernici iz manastira su otkrili da su ga neko vreme redovno viđali u društvu svoje majke, te da su ga dočekivali s rečima hvale. Ističu da se Milan ponašao vrlo prijateljski, uživao u druženju i zajedničkim obrocima, te da su se nadali njegovom povratku ove godine.

- Milana smo neko vreme stalno viđali, dolazio je s majkom. Dečko je divan, baš je dobar. Normalno se ponašao. Pio je rakiju s nama i ručali smo zajedno. Ove godine ga nismo videli, ali ga očekujemo, nadamo se da će doći - rekao je jedan od prisutnih vernika u manastiru, prenosi Kurir, a potom su otkrili i da li je Stanković postao iskušenik:

Republika

Foto: Printscreen

Milan Stanković je često viđen u manastiru Podmaine u Budvi

- Nismo sigurni. Nismo to čuli. On je ovde dolazio zarad spokoja i mira, i tih teških životnih situacija kroz koje je prošao. Dolazio je i zbog mame, koja je, kao što smo vam već rekli, bila ovde s njim.

Podsećanja radi, nakon što je nestao sa jacne scene, pojavila se informacija da Milan Stanković planira da se zamonaši i promeni život iz korena. Međutim, detalji o njegovom privatnom životu ostaju misterija.

Republika

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Milan Stanković krenuo monaškim putem

 

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, to jest našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro - rekao je tada jedan monah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading