POZNATO STANJE DESINGERICE NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Reper prekinuo ĆUTNJU, evo šta se dogodilo - srušio se kao SVEĆA!

Autor:

Zabava

21.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao da otkaže nastupe zbog problema sa zdravljem!

POZNATO STANJE DESINGERICE NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Reper prekinuo ĆUTNJU, evo šta se dogodilo - srušio se kao SVEĆA!

Foto: Wikimedia/Srđan Popović, ATA images

Popularni reper Dragomir Despić Desingerica danas je završio u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo, što je izazvalo zabrinutost među njegovim fanovima. Naime, Despić je putem Instagram storija podelio fotografije iz bolničkog kreveta, na infuziji i priključen na EKG, što je izazvalo lavinu komentara i spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako bi razjasnio situaciju, reper se sada oglasio, te otkrio da se i dalje oporavlja nakon što se srušio na putu za sledeći nastup.

- Onako, ne baš najbolje. Ne znam šta se desilo... Krenuo sam iz Crne Gore na nastup u Požarevac i na pola puta sam izašao i samo se srušio. Pao mi je pritisak, gornji mi je bio 80, prebledeo sam, oznojio sam se... Ne znam šta mi je bilo - otkrio je popularni reper, prenosi Informer, i nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com/dragomirdespic_design

Desingerica se oglasio iz bolnice

- Onda su me odvezli u bolnicu, pun gas i tako... Evo, i sada drhtim ceo. Pritisak mi se samo bio srozao, bio sam modar ceo, bled... Bukvalno sam uz autoput pao. Bili smo u Lajkovcu u bolnici, jer smo tu prolazili i dovezli su me do kuće, pa sam otkazao taj nastup i današnji nastup. Sutra već moram da radim.

Kako kaže, telo mu je kolabiralo zbog tempa koji praktikuje već izvestan period zbog mnogobrojnih nastupa.

- Telo mi je kolabiralo od nespavanja, puta, nastupa... Nastupi su tenzični, puno se dajem. Kad sam "pravio gibanicu", to je bila dnevna žurka i tu se istrošiš, dok dođeš nazad, organizam ne može da izdrži sat vremena kardija, pun gas. Nisam ni odspavao, ni ništa, i eto - zaključio je Desingerica za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sladjan

21.07.2024 16:18

Sada može na nastupima da koristi infuziju.....ha ha ha