OVAKO ZAISTA IZGLEDA DAJANA PAUNOVIĆ: Voditeljka skinula ŠMINKU, a OVAJ detalj je svima zapao za oko!

Autor:

Zabava

21.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović pokazala je da je u eri fotošopa, ona spremna da pokaže svoje pravo lice.

OVAKO ZAISTA IZGLEDA DAJANA PAUNOVIĆ: Voditeljka skinula ŠMINKU, a OVAJ detalj je svima zapao za oko!

Foto: Instagram.com

Dajana Paunović, nekadašnja supruga Žike Jakšića, poznata je po svom izuzetnom izgledu i uvek besprekornoj frizuri. Međutim, nedavno je iznenadila javnost objavom fotografije na kojoj je bez trunke šminke, podigavši time veliku prašinu na društvenim mrežama.

U eri filtera i teške šminke koju žene često nose, Dajana je odlučila da pokaže svoje prirodno lice u četvrtoj deceniji života, što je naišlo na oduševljenje njenih pratioca. Komentari poput "prelepa", "divna žena" i "prirodna" samo su neki od komplimenata koji su se nizali ispod fotografije, što je Dajani sigurno imponovalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 


Iako su Žika Jakšić i Dajana Paunović okončali svoj brak, njihov razvod nije bio praćen skandalima ili ružnim rečima. Kako je sam Žika istakao, u razvodima nije potrebno tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji jednostavno nisu jedno za drugo. Ova mirna i pristojna razdvojenost parova nije česta pojava u današnjem vremenu, te je njihov primer zaista vredan pažnje.

Važno je istaći da su u celom procesu razvoda, Žika i Dajana stavili interes njihove dece na prvo mesto. Kao rezultat toga, sinovi Dušan i Andrija imaju izuzetno blizak i pozitivan odnos, što je za svaku pohvalu.

 

 

Foto: Promo/Fondacija Dajana Paunović

Dajana Paunović

 

Žika je naglasio da su obe njegove bivše supruge razumne i kvalitetne osobe, te da je uvek redovno viđao svoje sinove. Ovo je primer kako se miran i civilizovan razvod može odraziti na decu, omogućavajući im da odrastu u skladnom okruženju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading