ZAVIRITE U STAN SAŠE KOVAČEVIĆA: Naš najpoželjniji NEŽENJA uživa u suvom LUKSUZU, a tek da vidite POGLED sa terase (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko mu pravi društvo - nije sam!

ZAVIRITE U STAN SAŠE KOVAČEVIĆA: Naš najpoželjniji NEŽENJA uživa u suvom LUKSUZU, a tek da vidite POGLED sa terase (FOTO)

Foto: instagram.com/sashakovacevic

Saša Kovačević

U jednom od najluksuznijih delova Novog Beograda, popularni pevač Saša Kovačević pronašao je svoj dom, okružen poznatim komšijama kao što su Novak Đoković, Milica Pavlović i Filip Krajinović. Stan, koji deli sa dugogodišnjom partnerkom Zoranom Tasovac i njenom ćerkom Iskrom, odiše savremenim stilom i pažljivo odabranim detaljima.

Glavna prostorija stana je prostrana dnevna soba, uređena u toplim, neutralnim tonovima, koja odiše posebnom energijom. Veliki akvarijum dominira prostorom, pružajući umirujući efekat, dok beli klavir dodaje poseban šarm Sašinom muzičkom studiju.

Tokom letnjih dana, omiljeni deo stana je terasa sa udobnom garniturom i fascinantnim pogledom na Savu, novi most i "stari" Beograd u daljini. Ovo je savršeno mesto za romantične serenade uz gitaru ili opuštanje uz dobru knjigu, što je pevač jednom prilikom i pokazao.

Kupatilo u ovom stanu predstavlja prostor za potpuno opuštanje i uživanje. Saša se odlučio za rafinirani mermer, materijal koji prostoru daje dozu glamura, elegancije i luksuza. Ova prostorija, iako obično ne provodimo u njoj puno vremena, zadovoljava sve želje i potrebe vlasnika stana.

Podsećanja radi, Saša Kovačević već nekoliko godina uživa u harmoničnoj vezi sa Zoranom Tasovac. Par već neko vreme deli zajednički dom, a iako još nije jasno kada će stati pred matičara, čini se da je sasvim moguće da će sreću pronaći pored Zorane. Njihova ljubav cveta, a Saša je istakao da je Zoraninu ćerku prihvatio kao svoje dete, naglašavajući koliko mu je važno porodično jedinstvo.

Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će uvek biti moje prvo dete - istakao je pevač, preneo je magazin "Story".

Republika

Foto: Printscreen

Saša Kovačević je već nekoliko godina u vezi sa Zoranom Tasovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading