KATARINA GRUJIĆ SAZNALA DA KOLEGINICE ŽELE DA JOJ PREOTMU MUŽA, PA POBESNELA: Fudbaleru stiglo žestoko upozorenje, ne daj Bože da ga uhvati u prevari!

Autor:

Zabava

21.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica žestoko odbrusila koleginicama, ali i suprugu.

KATARINA GRUJIĆ SAZNALA DA KOLEGINICE ŽELE DA JOJ PREOTMU MUŽA, PA POBESNELA: Fudbaleru stiglo žestoko upozorenje, ne daj Bože da ga uhvati u prevari!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Katarina Grujić, javila se direktno iz Budve u okviru emisije "Premijera - Vikend Specijal", te je tom prilikom otkrila koliko uživa na Crnogorskom primorju, kao i zbog čega njen supružnik trenutno nije sa njom.

- On je potpisao za novi klub tako da ne može da napušta posao, nažalost tako je za sad. Najbitnije da smo ćerkica i ja tu i da uživamo na plaži. Ja priželjkujem još jednu ćerkicu, ali ako Bog da ja sam do sad zadovoljna i zahvalna na svemu - otkrila je Katarina, pa se nadovezala na koleginice, koje bi volele da budu na njenom mestu, uz njenog supruga.

- Nisam čula, ali naravno da ne može, prvo on ne želi, a ne dozvoljavam ni ja. Ne daj Bože da nešto nađem, nikada mu ne bih dala drugu šasnu, prevaru ne opraštam - bila je jasna Katarina Grujić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

O braku Katarine i Marka Gobeljića neprestano se priča i piše, a pevačica svaku priliku iskoristi da naglasi koliko joj je lepo pored fudbalera i kako je izabrala perfektnog muža:

- Meni je savršeno u braku, meni je bolje sada u braku nego pre... Ja mislim da nema neke prevelike tajne o uspešnosti brakova. Ja sam pronašla čoveka koji je predivan, pošten, što je meni i najbitnije. Birala sam čoveka onakvog kakvog sam sanjala da imam kao devojčica. Danas omladina prebrzo ulazi u neke ozbiljne stvari, ljudi to olako sve shvataju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading