OVE POZE MILICE DABOVIĆ VIĐATE SAMO U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Bivša košarkašica diže pritisak preko 200!

Autor:

Zabava

21.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović rešila je da svoje pratioce na društvenoj mreži počasti vrelim fotografijama.

OVE POZE MILICE DABOVIĆ VIĐATE SAMO U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Bivša košarkašica diže pritisak preko 200!

Foto: ATAImages/M.M.

Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, privukla je pažnju javnosti ovog leta svojim provokativnim fotografijama sa odmora na Crnogorskom primorju. Na plaži u Crnoj Gori, na Adi Bojani, Milica svakodnevno objavljuje eksplicitne fotografije u bikiniju, pokazujući svoju samouverenost i atraktivnu figuru.

Milica Dabović ne krije svoje uživanje u provokaciji, a poslednjom objavom na društvenim mrežama otišla je korak dalje. Na fotografijama sa plaže, pozirala je na ljuljašci, noseći minijaturni zeleni kupaći kostim u vidu tračica. Ovakav izazovan pristup neće ostaviti ravnodušnim mnoge pratitelje, ali istovremeno pokazuje samopouzdanje bivše košarkašice.


Milica Dabović je nedavno u intervjuu za Informer otkrila kako je zaradila svoj prvi honorar od košarke. Sa samo 20 godina, Milica je zaradila svoju prvu profesionalnu platu i odlučila da je pokloni svojim roditeljima kao znak zahvalnosti za sve što su učinili za nju. Ovaj gest pokazuje duboko poštovanje prema svojoj porodici i odanost prema njima.

Milica Dabović je svojom karijerom i životnim putem pokazala samostalnost i hrabrost. Njeno uživanje na plaži i objavljivanje provokativnih fotografija samo su još jedan pokazatelj njenog samopouzdanja i slobode da bude ono što jeste, bez obzira na tuđe mišljenje. Ova bivša košarkašica nastavlja da inspiriše svoje fanove i pokazuje da je važno biti autentičan i veran sebi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading