OTKRIVENO ŠTA IM ODRŽAVA BRAK I PORODICU: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju TAJNI "ŠTEK" - evo, čemu im ON služi (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozanti par se izmestio iz strogog centra grada u prirodnu oazu.

OTKRIVENO ŠTA IM ODRŽAVA BRAK I PORODICU: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju TAJNI "ŠTEK" - evo, čemu im ON služi (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Estradni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić slovi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Pevačica i glumca su u braku od 2011. godine, a u međuvremenu su postali i ponosni roditelji ćerke Nine kojoj nastoje da pruže zdravo odrastanje prepuno ljubavi i pažnje.

Iako su isprva porodično stanovali u strogom centru grada, pre nekoliko godina su pazarili kuću u beogradskom naselju Šumice, i to, kako su mediji prenosili, tik do kuće pokojnog glumca Ljubiše Samardžića Smokija.

 

 

- Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama – rekao je izvor blizak paru tada za "Scenu" i istakao da je "jedini uslov bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima".

Ovaj "štek" u kome se osećaju kao deo prirode, a koji su sami sebi obezbedili usred grada, omogućio im je da uživaju u dvorištu punom zelenila, koje je oivičeno živom ogradom, zbog čega su im leta i proleća prijatnija i vedrija.

Ovu oazu upslei su da pronađu u Šumicama među čuvenim "karingtonkama" , samo nekoliko minuta dalje od osnovne škole za svoju devojčicu.

Koliko uživaju u svom dvorištu opisuje i jedna od obajva na Ivanovom Instagramu. 

 

 

Glujmac sedi sa svojom ćerkom na travi, a pored njih je gomila knjiga, te je jasno da su tada razgovarali o zanimljivim temama i uživali u magičnom dvorištu.

Inače, on rado govori o tome kako su se on i supruga Jelena upoznali.

- Sećam se dana kada sam prvi put video Jelenu, to je bilo na Beoviziji kada je pevala pesmu "Jutro". Tada sam je video u punom sjaju. Sretali smo se više puta, a da nismo ni znali ko je ko. Ponosan sam na njen uspeh, mnogo sam ponosan. Pogotovo kada je iz perspektive muža, onda je sve trostruko. Ljubav uvek mora da se neguje. Pogotovo kada je brak u pitanju - rekao je Bosiljčić jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading