ĐOKOVIĆ RADI PUNOM PAROM PRED PARIZ - EVO KAKO SE BORI SA VRUĆINAMA! Novak opet oduševio objavom (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman za Olimpijske igre

ĐOKOVIĆ RADI PUNOM PAROM PRED PARIZ - EVO KAKO SE BORI SA VRUĆINAMA! Novak opet oduševio objavom (VIDEO)

Foto: Instagram/djokernole

Đoković trenira

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno se priprema za nadolazeće Olimpijske igre u Parizu. Nedelju dana nakon što je igrao finale Vimbldona, drugi reket sveta je boravio u Crnoj Gori gde se družio sa Marijom Šarapovom, ali istovremeno je vredno radio na održavanju forme za predstojeći sportski događaj.

Na snimku koji je objavio ove večeri, Novak se vidi kako trenira sa steznikom na povređenom kolenu, dok baca loptice, trčeći s jedne na drugu stranu, radi u teretani i igra razmene. Takođe, na poslednjem snimku se vidi kako se prska crevom, braneći se tako od vrućina koje vladaju prethodnih dana u ovom delu Evrope.

Novak Đoković je prethodnih dana aktivno delio detalje svoje pripreme za Olimpijske igre na društvenim mrežama. Na snimcima se vidi kako se posvećeno priprema za sportsko nadmetanje, a njegovi pratioci su reagovali lavinom pozitivnih komentara. Mnogi navijači iz Srbije, ali i iz sveta, u komentarima izrazili su podršku i nadu da će Novak osvojiti prvo olimpijsko zlato.


Do sada, Novak Đoković je četiri puta učestvovao na Olimpijskim igrama. Osvojio je bronzu u Pekingu, dok je u Londonu, Riju i Tokiju stizao najdalje do polufinala. S obzirom na svoje izuzetne teniske sposobnosti, postoji veliko interesovanje za njegovo učešće na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading