ŠAKIL O'NIL NASTUPA SA DEVITOM: Reper zapalio scenu sa legendarnim košarkašem, dovodi ga u Beograd?!

Autor:

Zabava

21.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo ni znali koliko nam je potreban ovaj tandem.

ŠAKIL O'NIL NASTUPA SA DEVITOM: Reper zapalio scenu sa legendarnim košarkašem, dovodi ga u Beograd?!

Foto: Beata Zawrzel / Zuma Press / Profimedia, ST/Nemanja Pančić

Popularni reper David Ljubenović, poznatiji publici kao Devito, publici priređuje spektakularne nastupe tokom letnje sezone, a festival u Hrvatskoj posebno je privukao pažnju, kada su fanovi ugledali repera pored bivšem američkog košarkaša, Šakila Rašauna O'Nila.

 

 

Zajedno su dominirali na sceni, a njihov snimak ubrzo je postao viralan, te su komentari neprestano stizali. Oni su napravili ludu atmosferu, pa su mnogi izrazili želju da čuvenog košarkaša vide i u Srbiji, možda baš opet u društvu Devita.

- "Dovedi ga u Beograd, brate", "Dva Srbina drže koncert u Hrvatskoj", "Auu, kakav tandem", "Dođi u Beograd"... - bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka, koji i dalje kruži društvenim mrežama, a mnogi priželjkuju oglašavanje popularnog repera i komentar na ovaj spektakularan nastup sa legendarnim košarkašem.

Podsetimo, ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da otkrije repera Davida Ljubenovića, poznatijeg kao Devita, bez njegove prepoznatljive maske. Nakon višegodišnjeg praćenja, konačno su uspeli da snime Davida bez maske dok je bio na jednom parkingu gde je bio viđen kako jede, a potom su ga pratili sve do aerodroma.

Nakon dugog perioda spekulacija i nagađanja o tome ko se krije iza maske repera Devite, konačno je otkriven njegov pravi identitet. Fotografije otkrivaju kako Devita zaista izgleda bez svoje maske, a javnost je zaintrigirana ovim otkrićem.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading