DELIJE ČEKAJU, ALI ZVEZDA JE VEĆ ZAVRŠILA NAJVEĆE POJAČANJE OVOG LETA: Pušten je sa Marakane kao "zeleni" 19-godišnjak i vratio se da pokaže šta je naučio

Autor:

Sport

21.07.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Ilić već pokazuje odlike velikih majstora

DELIJE ČEKAJU, ALI ZVEZDA JE VEĆ ZAVRŠILA NAJVEĆE POJAČANJE OVOG LETA: Pušten je sa Marakane kao "zeleni" 19-godišnjak i vratio se da pokaže šta je naučio

Foto: Starsport

Crvena zvezda juče je uspešno započela pohod ka osmoj tituli Superlige Srbije u nizu pobedom nad ubskim Jedinstvom sa ubedljivih 4:0. Međutim, ono što raduje delije mnogo više od rezultata jeste lepršava igra, dobra završnica i stamena odbrana. Istina, u pitanju je bio novajlija u Superligi Srbije, ali uzevši u obzir i kako je Milojevićev tim izgledao i u Rusiji na pripremama, već sada može se naslutiti mnogo dobrih stvari. A one su najviše vezane za pojačanja sa kojima je, čini se, stručni štab Zvezde pogodio.

Dalsio je onom asistencijom za Endiajea, o kom je već bilo reči, protiv Zenita pokazao izuzetan pregled igre, Puma Rodrigez doveden je kao zamena za Bukarija i to se vidi u njegovoj brzini, Bruno Duarte se upisao u crveno-belu istoriju postigavši najbrži gol na debiju ikada, a opet, pored svih njih, najuočljiviji bio je maestralni Luka Ilić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Ilić u Rusiji

Pustila ga je Crvena zvezda sa Marakane kao 19-godišnjaka u Mančester Siti. Jasno je bilo da tamo ne može odmah dobiti veliku šansu, pa je nastavio da "luta" po Evropi tražeći sebe i najbolju formu. Povratak u srpski fudbal prošle sezone mnogi su smatrali korakom unazad za njega, ali, nekad do toga mora doći kako bi se napravilo pet unapred, što je upravo bio slučaj sa Ilićem kog su partije u TSC preporučile crveno-belima.

"Laganim" driblinzima i prodorima po strani, mirnom i sigurnom igrom na sredini terena i ubitačnim asistencijama vezni igrač je pokazao u Rusiji, a onda i juče na povratničkom debiju na Marakani, da je najveće pojačanje Zvezde ovog leta upravo - on, dete kluba. Niti jednom nije pogrešio dodavanje juče, upisao je jednu asistenciju, a mogao je još nekoliko da su špicevi bolje završili.

Dolazi Maks Elšnik u Ljutice Bogdana, traže se igrači na još nekim pozicijama, ali ovo što Luka Ilić već sada pokazuje su odlike mnogo većih fudbalera koji igraju na vrhunskom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading