OTKRIVENI SVI DETALJI SUKOBA ALEKS I CARA: Evo zbog čega je BLOKIRALA oca svog deta - palo priznanje uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva progovorila o svađama sa Carem, pa priznala da li će se udati za njega!

OTKRIVENI SVI DETALJI SUKOBA ALEKS I CARA: Evo zbog čega je BLOKIRALA oca svog deta - palo priznanje uživo na Pinku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić uključila se uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Podsećanja radi, danima se spekuliše o njihovim navodnim svađama i žestokim sukobima, a ona tvrdi da su sad okej.

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleks i otkrila da će ići kod Cara za leto:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleks priznala sve o sukobima sa Carem

- Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što ste tiče nas najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne isred nje, fokus nam je ona, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu.

- Najveća podrška i pomoć mi je mama, hvala joj na tome, i sada je razumem - rekla je Aleks i priznala da li ona i Car spremaju svadbu:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikolićeva otkrila da li se udaje za Cara

- Ne planiramo ništa, nisam ja od tih koji planiraju to. Videćemo - dodala je pobednica Zadruge 6 i otkrila koga vidi kao pobednicu Elite:

- Mislim da će to biti Anita, kada se desilo ono sa Matorom, kada joj je Matora bacila stvari, ali nikome ja tu ne bih dala pobedu - zaključila je Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading