"ZNA ISAK O ČEMU JA PRIČAM" Aleksandra Mladenović optužilla kolegu iz Granda za NASILJE, a ovako je pričala o njemu kada su RASKINULI!

Autor:

Zabava

21.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila, od bivšeg partnera je dobila šamar!

"ZNA ISAK O ČEMU JA PRIČAM" Aleksandra Mladenović optužilla kolegu iz Granda za NASILJE, a ovako je pričala o njemu kada su RASKINULI!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Folk pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je javno optužila svog bivšeg partnera Isaka Šabanovića za fizičko i psihičko nasilje. Ova veza, koja nije potrajala, izazvala je veliku pažnju javnosti, a nekadašanja zvezda "Granda" je odlučila da javno progovori o svojim iskustvima, iako je do sada izbegavala da priča o svom kolegi i njihovom odnosu.

- Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt sa njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem - rekla je Aleksandra jednom prilikom, preneo je Kurir, te dodala:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović optužila Isaka Šabanovića za nasilje

- Znam da će svi ovo sada preneti. On je moja najveća greška, zato što on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi.

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović je priznala da je od kolege Isaka Šabanovića koji se proslavio u istom muzičkom takmičenju dobila "šamarčinu".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović raskinuli vezu

- Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod - otkrila je Mladenovića za domaće medije, te obelodanila detalje incidenta:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Isak Šabanović šamarao Aleksandru Mladenović?

- Od njega sam dobila šamar. Šamarčinu! U Beču je to bilo. Svađali smo se bili, bio je ljubomoran. Vređao me je sve vreme što sam kupovala torbe. Šta god da sam kupovala... Kaže mi da on to ne može da mi priušti, a ja mu nikad ništa nisam tražila, ja sam sebi sve sama priuštila. Meni ne treba muškarac da me finansira, ja samu sebe finansiram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading