NATAŠA BEKVALAC SE IZOBLIČILA ZBOG SILIKONA! Operacija ju je unakazila, sada ne liči na sebe!

Autor:

Zabava

21.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznaje da se kaje zbog silikona.

NATAŠA BEKVALAC SE IZOBLIČILA ZBOG SILIKONA! Operacija ju je unakazila, sada ne liči na sebe!

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica naše estrade, nedavno je izjavila da se kaje što je stavila silikone. U opuštenom razgovoru za emisiju "Ekskluzivno", Nataša je otvorila dušu i priznala da smatra da zbog silikona ne liči ni na šta. Ova iskrena izjava je izazvala pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se retko koji javni ličnost tako otvoreno obraća o osetljivim temama poput estetskih operacija.

Godinama unazad, Nataša Bekvalac otvara letnju sezonu u Crnoj Gori, ali za razliku od njenih koleginica, nikada je nismo videli na jahti. Pevačica je izjavila da je davno prevazišla jahte i da se nikada nije slikala na njima, izražavajući svoje neslaganje sa trendom pevačica koje to često čine. Ova neobična odluka privukla je pažnju javnosti i dodatno naglasila Natašinu autentičnost i stav prema javnom eksponiranju.

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

 

- Davno sam prevazišla jahte. Nikad se nisam slikala na njima, ne znam što pevačice to rade - rekla je Nataša za emisiju "Ekskluzivno".

Nedavno je izjavila da se pokajala što je stavila silikone, a zatim je otkrila zbog čega.

- Pa, zbog silikona. Mislim da ne ličim ni na šta - rekla je pevačica kroz smeh.

Nataša Bekvalac je takođe otvorila dušu o svojoj ulozi samohrane majke, ističući da je to za nju najvažnija uloga. Izrazila je svoju posvećenost i poslu kojim se bavi već 20 godina, ističući da su to dve stvari koje je ispunjavaju i obuzimaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading