"Zna se koje su žene za šta...": Sin čuvenog kompozitora udario na ženski rod, a ova poznata glumica mu je prva ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zabava

21.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Joca Stefanović izneo svoj stav o plastičnoj hirurgiji, pa izazvao gnev u studiju.

"Zna se koje su žene za šta...": Sin čuvenog kompozitora udario na ženski rod, a ova poznata glumica mu je prva ZAPUŠILA USTA!

Foto: Printskrin TV Pink

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i sin poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija, Jovan Joca Stefanović, priznao je da preferira prirodnu lepotu, pa je iskritikovao devojke koje imaju silikone.

Naime, on je izneo svoj negativan stav o ženama koje misle da će svojim plastičnim operacijama uspeti da zavedu muškarca. 

- Meni se ne sviđa kad žene stavljaju tolike silikone, ne znam zašto one misle da je to muškarcima bitno. Izgleda se devojke između sebe takmiče koja će imati veće grudi i koja će biti nabudženija. Zna se koje su žene za šta, kad vidiš tako neku urađenu ženu ne pomisliš da ćeš da budeš sa njom i da ćeš da imaš četvoro dece - rekao je Joca u emisiji "Magazin in"

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Glumica Iva Štrljić stala u odbranu svih žena

Ovakav stav mladog pevača izazvao je revolt kod glumice Ive Štrljić koja je takođe bila gost.

- Ne treba imati nikakvu predrasudu ni prema kome kada govorimo o fizičkom izgledu, zašto ljudi misle ako je neka žena atraktivna da je odmah promiskuitetna -suprotstavila se Iva i stala u odbranu nežnijeg pola. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Pevačica Tanja Savić progovorila o odnosu s muškarcima

Inače, u istoj emisiji pevačica Tanja Savić progovorila je o muškarcima, te priznala da se najgore u životu osećala pored bivšeg supruga Dušana Jovančevića, koji je, kako je istakla, sve vreme ubijao u pojam.

Ona zato sada blista pored 11 godina mlađeg partnera Muhameta Mukija Bešića, sa kojim se odlično slažu i njeni sinovi Maksim i Đorđe, te su Mukija na prvu loptu prihvati kao očuha.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading