"UBIJAO ME U POJAM...": Tanja Savić otkrila kakvu TORTURU je trpela zbog ljubavi i kako se izvukla iz TEŠKOG PSIHIČKOG STANJA!

Autor:

Zabava

21.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka otkrila pored kog muškarca se osećala najgore u životu.

"UBIJAO ME U POJAM...": Tanja Savić otkrila kakvu TORTURU je trpela zbog ljubavi i kako se izvukla iz TEŠKOG PSIHIČKOG STANJA!

Foto: Amig show

Folk pevačica Tanja Savić danas je u srećnoj vezi sa pilotom Muhamedom Muki Bešićem, a do nedavno je, kako sama priznaje, bila nesrećna u ljubavi.

Naime, poznata folkerka progovorila je o tome kako se loše osećala u braku sa Dušanom Jovančevićem sa kojim ima dva sina Maksima i Đorđa, koji se odlično slažu sa njenim 11 godina mlađim dečkom i smatraju ga sjajnim očuhom.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić progovorila o tome kao je sa Dušanom bila nesrećna

Savićeva je gostovala kod Sanje Marinković koja joj je postavila pitanje "Da li je žena odraz svog muškarca", na šta je Tanja imala spreman odgovor:

- Kad vidiš muškarca sve ti je jasno kakva je žena. Videli ste mene kako sam pre izgledala, bila sam ubijena u pojam. Danas nisam naspavana to se nadam se ne vidi, ali sa prethodnim partnerom sam stvarno bila loše - priznala je pevačica u emisiji "Magazin in".

Nasuprot tome, Tanja je sada uvek nasmejana i rado komunicira i sa medijima, što ranije nije bio slučaj. Nedavno je otvoreno govorila i o svom odnosu sa Mukijem, ističući da joj je razlika u godinama bila problem ranije, dok njenom partneru uopšte nije.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa dečkom Mukijem ne skida osmeh sa lica

Savićeva je istakla da je u početku bila zabrinuta zbog reakcije njegovih roditelja, ali je na kraju shvatila da je najvažnije kako će ona živeti svoj život.

Podsetimo, Tanja Savić je prošla golgotu sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dvojicu sinova.

Naime, on je decu nelegalno držao u Australiji daleko od majke, pa je Tanja preko nadležnih organa morala da urgira da decu vidi, a potom ih i dovede sa sobom u Srbiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading