IZREŠETANA POZNATA REPERKA: Ovaj muškarac upao na njen nastup i UBIO je na mestu!

Autor:

Zabava

21.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata reperka ubijena, a isplivali svi detalji!

IZREŠETANA POZNATA REPERKA: Ovaj muškarac upao na njen nastup i UBIO je na mestu!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Mlada i talentovana reperka Aliana Grin, poznata kao Tan DaGod, doživela je tragičnu sudbinu u subotu u Kaliforniji. Ona je brutalno ubijena u kozmetičkom salonu pred svojim fanovima, nakon što je naoružani napadač uperio oružje direktno u nju i pucao. Iako su je prijatelji odmah prevezli u bolnicu, 27-godišnjakinja je nažalost preminula od zadobijenih povreda.

Prema izveštajima, smrtonosni napad proistekao je iz neslaganja koje se desilo ranije tokom dana. Društvene mreže su brzo preplavljene uznemirujućim video snimkom koji je zabeležio trenutke koji su doveli do kobne pucnjave. Na snimku se vidi Grin kako komunicira sa prisutnima i smeška se, a zatim izbija haos kada napadač upada sa kapuljačom i puca direktno na nju.

Foto: Printscreen/Youtube/TAN DAGOD

Tan DaGod ubijena

 


Sul Čo, zaposleni u obližnjem korejskom restoranu koji je bio na događaju, svedočio je o strašnom događaju: "Ona je bila tamo, a ovaj tip sa kapuljačom je ušao kroz kapiju i počeo da puca. Svi su se sagnuli i sakrili iza automobila. Gledao je samo nju, jer sam to video. Nije pucao na sve, već samo u nju."

Ova tragična vest je potresla javnost i pokrenula raspravu o bezbednosti javnih događaja i zaštiti javnih ličnosti. Tan DaGod će biti upamćena po svojoj muzici i uticaju koji je imala na svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama. Njen prerani odlazak ostavlja prazninu u svetu muzike i zabave, a njeno nasleđe će živeti kroz njenu umetnost i sećanje na nju kao talentovanu i voljenu ličnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading