POZNATA PEVAČICA PALI I ŽARI NA PRAGU SEDME DECENIJE: Svi se pitaju ko je ova TOP RIBA, baškari se pored bazena u vili od 700.000 EVRA (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska se skinula u kupaći kostim i pokazala svoje zmijsko telo.

POZNATA PEVAČICA PALI I ŽARI NA PRAGU SEDME DECENIJE: Svi se pitaju ko je ova TOP RIBA, baškari se pored bazena u vili od 700.000 EVRA (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Poznata folkerka Goca Božinovska (59), koja sa svojom porodicom živi u raskošnoj vili u Surčinu vrelo leto provodi na bazenu koji ima u dvorištu.

Naime, njen život u luksuznoj kući, čija se vrednost procenjuje na oko 700.000 evra, oduvek intrigira javnost, a ona je uvek bila skromna po tom pitanju, pa nikad nije isticala svoje bogatstvo u prvi plan, već je i na ovu nekretninu, pre svega, gledala kao na svoj dom, koji njoj i deci pruža udobnost i sigurnost, koju ceni više od bilo čega.


Goca se sa svojim sinom Mirkom Šijanom, snajkom Bojanom i unucima Zoranom i Vukanom svakodnevno raduje životu u ovoj prelepoj kući, a kada na društvenim mrežama osvanu njene fotorgafije u kupaćem kostimu, na osnovu njenog izgleda, niko ne veruje da je pevačica na pragu sedme decenije.
Republika

Foto: printskrin instagram

Goca Božinovska pokazala svoje zmijsko telo

Njihov dom čuva brojne uspomene, posebno one koje su povezane sa Gocinim pokojnim suprugom Zoranom Šijanom, rođenjem dece i njihovim detinjstvom.

Poznata pevačica često ističe da je Surčin postao njen dom već devet godina pre useljenja u vilu, te da je vezana za ovaj kraj i da u njemu pronalazi svoju sreću.

Unutrašnjost vile odiše luksuzom i elegancijom, a skupoceni nameštaj u boji zlata dominira prostorom, dok je cela kuća opremljena stilskim nameštajem. Goca retko deli delove svog doma na društvenim mrežama, ali kada to učini, oduševljava javnost raskošnim enterijerom.

Vila je opasana velikom ogradom koja pruža privatnost i sigurnost porodici.

Tokom letnjih meseci, porodica najviše vremena provodi na bazenu koji se nalazi nasred dvorišta, uživajući u miru i lepoti svog doma.


Goca Božinovska živi život iz snova u svojoj raskošnoj vili u Surčinu, okružena ljubavlju svoje porodice i uspomenama koje čuva. Njen dom je simbol udobnosti, sigurnosti i luksuza, te je razumljivo zašto je odlučila da tu ostane i uživa u svakom trenutku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading