PALO PRIZNANJE NAŠEG POZNATOG FOLKERA: Spavao sa ŽENAMA za NOVAC, a onda je njegova supruga sve saznala!

Autor:

Zabava

21.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati folker Mile Kitić otkrio šok detalje o svom životu.

PALO PRIZNANJE NAŠEG POZNATOG FOLKERA: Spavao sa ŽENAMA za NOVAC, a onda je njegova supruga sve saznala!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularni pevač Mile Kitić nedavno je bio gost u emisiji 'Premijera - Vikend Specijal', gde je otkrio neke zanimljive detalje o svojoj mladosti, kao i o aferi koju je imao sa starijom gospođom iz Amerike. Kada je reč o ljubavnim izborima svoje ćerke Elene, Kitić je istakao da je ona odrasla devojka od 27 godina te da ga njena ljubavna život ne zanima, osim ako se ne pojavi neki ozbiljan problem na koji bi morao da reaguje.

Na pitanje da prokomentariše navode o prevari njegove supruge Marte, Kitić je istakao da su mediji plasirali razne senzacionalističke naslove, ali da je istina sasvim drugačija.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić na promociji pesme

 

- Svašta se tu pisalo, i da se rastajemo i da je gotov brak, problem te vrste nismo imali. Ja sam kasno dobio Elenu i osetio sam obavezu neku i kad bih napravio neku grešku to bi bila katastrofa. Svi smo imali neke avanture u životu ali to je sve prolazno - rekao je pevač.


Jedna od najzanimljivijih ispovesti koju je Mile Kitić podelio sa publikom tiče se njegove avanture sa starijom gospođom iz Amerike.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić na promociji novog spota

 

- Istina je i da sam vodio ljubav za novac, došao sam mlad za Ameriku i bila je jedna gospođa koja je bila imućna, ona je meni iznajmila stan i klavir, sve je bilo potaman - otkrio je pevač za Premijeru. 

Ova neobična priča sigurno je iznenadila mnoge fanove, ali istovremeno bacila svetlo na jedan neobičan deo Kitićevog života.

Mile Kitić je svojim iskrenim odgovorima i zanimljivim anegdotama još jednom pokazao da je jedan od najintrigantnijih ličnosti na estradi, čiji život krije mnoge neobične priče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading