PORODILA SE MILOVA ĆERKA: Lepa Crnogorka naslednici dala MOĆNO IME! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala i prva fotka iz porodilišta!

PORODILA SE MILOVA ĆERKA: Lepa Crnogorka naslednici dala MOĆNO IME! (FOTO)

Foto: Instagram.com/anjolini

Anja Martinović, ćerka kontroverznog crnogorskog biznismena Mila Đuraškovića, juče je objavila radosnu vest na svom Instagram profilu - dobila je drugo dete, prelepu ćerkicu, kojoj je dala ime Kira. Na slici koju je podelila iz porodilišta, Anja je napisala: "Bejbi Kira, dobrodošla u naš mali svet ljubavi!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja (@anjolini)

Ova vest je izazvala lavinu čestitki od strane Anjinih prijatelja, na koje je ona zahvalila.

Značenje imena Kira

Interesantno je istaći da ime Kira potiče iz grčkog jezika, izvedeno je iz reči "kyros" što znači "gospodin, gazda" i koristi se kao sastavni deo ličnih imena. Takođe, Kira je ženski oblik od imena Kir, koje je kalendarsko ime. Ovo ime ima duboko korene i bogato značenje, što sigurno doprinosi posebnosti Anjine ćerkice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja (@anjolini)

Venčanje Anje Martinović

Podsetimo se da je Anja Martinović stupila u brak sa izabranikom Ognjenom 17. maja 2021. godine, a venčanje je bilo upriličeno kao prava bajka. Na društvenim mrežama su se pojavljivali snimci i fotografije sa gala venčanja, otkrivajući skupocenu dekoraciju i predivnu atmosferu u kojoj su se zvanice osećale kao da su na dvoru. Venčanicu koju je nosila, delo Oskara de la Rente, ostavila je prisutne bez daha svojom lepotom.

Anja Martinović je očigledno veoma srećna u ljubavi i porodici, te joj želimo sve najlepše u budućnosti zajedno sa svojom novom mezimicom, Kirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading