"JEL ON TO UPRAVO IMAO AKCIJU SA SVOJOM MAMOM?" Javnost ZGROŽENA scenama INCESTA u seriji "Kuća zmaja", BOLESNO!

Autor:

Zabava

17.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga sezona popularne serije ne prestaje da šokira gledaoce, a ovog puta autori su, čini se, nadmašili sebe i snimili scenu u kojoj sin oralno zadovoljava sopstvenu majku.

"JEL ON TO UPRAVO IMAO AKCIJU SA SVOJOM MAMOM?" Javnost ZGROŽENA scenama INCESTA u seriji "Kuća zmaja", BOLESNO!

Foto: HBO Max Printscreen

Najnovija epizoda popularne HBO serije "Kuća zmaja" zgrozila je celokupnu javnost u Srbiji, a verujemo i u svetu, prikazom eksplicitnog seksualnog odnosa majke i sina! Scene incesta izazvale su nevericu i zgražavanje fanove serije, koji su svoje nezadovoljstvo zbog prikazanog nedoličnog odnosa iskazali na društvenim mrežama.

Gledaoce je posebno užasnula scena u kojoj Demon, kog igra glumac Met Smit, postaje intiman sa sopstvenom majkom, Alisom Targarjen, tokom svoje posete ukletom dvorcu Harenhal.

On zapravo sanja, a sve počinje tako što on i njegova majka stoje goli zajedno, pre nego što se ona nagne i romantično ga poljubi u čelo. U sledećem kadru on joj miluje rame i polako pomera ruku niz njenu ruku, pre nego što počne da joj ljubi vrat, dok mu ona govori o borbi za krunu i vremenu njegovog brata Viserisa, koji je bio kralj.

Republika

Foto: HBO Max Printscreen

 

- Demone, ti si uvek bio jak. Najbolji mačevalac. Neustrašivi jahač zmajeva - govori mu Alisa.

- Tvoj brat je bio pun ljubavi, ali mu je nedostajala tvoja konstitucija. Viseris nije bio podoban za krunu. Ali ti, Demone, stvoren si da je nosiš. Da si se barem prvi rodio -nastavlja Alisa i dok se mnogi pitaju ko je zapravo ta žena, njena sledeća rečenica sve otkriva:

- Moj najdraži sin.

Svi koji su imali priliku da pogledaju ovu gnusnu epizodu "Kuće zmaja" morali su da se uštinu da se uvere da ne sanjaju, s sve zbog onoga što je usledilo.

Republika

Foto: HBO Max Printscreen

 

U jednoj sceni, Demon i njegova majka, koju glumi Emelin Lambert, mogu se videti kako se strastveno ljube, a zatim joj on priušti i oralni seks!

Scena se završava tako da njegova majka leži beživotna u krevetu, a Demon, koji je oženjen svojom nećakom Renirom Targarjen, užasnuto gleda u svoje krvave ruke. Kasnije je otkriveno da mu je tu halucinaciju u glavu ubacila Alis Rivers, koja se namerno petlja s njim i tera ga na mračne vizije.

Zgroženi gledaoci odmah su pohrlili na društvenoj mreži Iks kako bi podelili svoje stavove o sceni koja ih je, malo je reći, zgrozila. Iako se ceo događaj odvijao samo u Demonovoj glavi, mnogi su osudili ovu scenu.

 

 

"To da Demon ima seks sa sopstvenom majkom novi je nivo odvratnog... Znam da Targarjeni imaju čudne običaje... ali ovo je apsolutno odvratno. Čija je ovo bila ideja", napisala je jedna korisnica na Iksu.

"Je li on to upravo imao seks s mamom u svojoj glavi? Ovo je suludo čak i za ‘Igru prestola‘. Prvo nećaka, sad i majka...", dodao je drugi.

 

 

"Ta scena Demona i njegove majke bila je vrlo nepotrebna", komentarisao je treći.

"O Bože, ‘Kuća zmaja‘ podigla je nivo crnjaka na novi stadijum. Mislim, incest jeste bio deo njihove istorije, ali to što Harenhal proganja Demona i što on halucinira i vidi sebe kako je*e svoju mamu bilo je nešto što zaista nisam očekivao", glasio je jedan od komentara.

Ova je serija poznata po incestuoznim scenama, pa je tako Demon i u prvoj sezoni bio fizički aktivan sa svojom mnogo mlađom nećakom, princezom Renirom Targarjen, kojom se na kraju oženio i dobio decu.

Inače, serija "Kuća zmaja" je bazirana na hitu Džordža R. R. Martina iz 2018. godine, a na scenariju su zajedno radili Martin i Rajan Kondal. Radnja serije odvija se gotovo 200 godina pre radnje "Igre prestola" i otkriva nam tajne porodice Targarjen, bivših vladara Sedam kraljevstava Vesterosa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading