MILOŠ BOJANIĆ DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU, OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Doktor mu saopštio strašne vesti!

Autor:

Zabava

17.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić progovorio o teškoj saobraćajnoj nesreći i povredama koje su ga zadesile!

MILOŠ BOJANIĆ DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU, OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Doktor mu saopštio strašne vesti!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miloš Bojanić, popularni pevač, otkrio je detalje o svojoj nedavnoj saobraćajnoj nesreći i povredi tokom skijanja. Iako su ga povrede usporile, Bojanić ne planira da se zaustavi, već uporno radi na renoviranju svoje luksuzne vile u Baošićima, čekajući trenutak kada će se potpuno oporaviti kako bi se posvetio svom omiljenom hobiju - ronjenju.

Bojanić je otkrio da je pretrpeo nekoliko ozbiljnih povreda prošle godine, uključujući traumu ključne kosti i saobraćajnu nesreću koja je dovela do problema sa mišićima. Ipak, uprkos tim izazovima, on se ne predaje.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miloš Bojanić

 

"Gotovo je, došao je taj dan, samo da me Bog poživi. Zeza me malo levo koleno, na skijanju sam ga povredio. Prošle godine sam polomio ključnu kost, imao sam saobraćajku kada me je udarila žena dok sam vozio motor i meni su mišići otkazali, ne sad da ne mogu da hodam, ali više nisu za veliki napor," otkrio je pevač za Grand.

Uporan u svojoj nameri da se vrati u formu, Bojanić je izjavio da će ovog leta sigurno povratiti svoju kondiciju i snagu koju je izgubio zbog nedavnih nezgoda. "Kad krenem po 4- 5 kilometara sa perajima da plivam, da ronim, ja moram da vratim svoju kondiciju," istakao je pevač, pokazujući nepokolebljivu snagu volje i odlučnost da se oporavi.

Miloš Bojanić je primer izuzetne snage i izdržljivosti, i njegova priča inspiriše mnoge da se ne predaju pred izazovima. Uprkos preprekama, on nastavlja da gradi, sanja i živi punim plućima, čekajući trenutak kada će ponovo moći da se prepusti svom omiljenom hobiju - ronjenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading