GORAN BOGDAN PRE JOVANE LJUBIO PEVAČICU! Glumica bila na korak do OLTARA s poznatim košarkašem, OVO NISU USPELI DA SAKRIJU OD JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

17.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par s nestrpljenjem iščekuje da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, a svoju intimu čuvaju samo za sebe.

GORAN BOGDAN PRE JOVANE LJUBIO PEVAČICU! Glumica bila na korak do OLTARA s poznatim košarkašem, OVO NISU USPELI DA SAKRIJU OD JAVNOSTI!

Foto: ATA Images

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković su svoj privatni život oduvek držali podalje od znatiželjne javnosti i medija, pa su tako uspeli da sakriju i to da je glumica u poodmakloj trudnoći, te da će se njih dvoje uskoro ostvariti kao roditelji. Ipak, neke stvari se ne mogu sakriti, pa ni to da su i Jovana i Goran imali ozbiljne veze pre nego što su se zavoleli.

Naime, Stojiljkovićeva je pre Gorana ljubila poznatog košarkaša sa kojim je bila na korak do oltara. Reč je o Bogdanu Bogdanoviću.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

Glumica je upoznala košarkaša preko Jelisavete Orašanin i to nedugo nakon što je ona započela vezu s Milošem Teodosićem. Emocije su planule, pa je par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli, verili su se nakon nekoliko meseci veze.

Ipak, nakon 6 meseci došlo je nepremostivih razlika koje po svemu sudeći nisu uspeli da prevaziđu. Nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj.

 

 

S druge strane, Goran Bogdan je bio u vezi s nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić. Njih dvoje su bili u vezi oko šest meseci, a mediji su tada pisali da njegovi roditelji nisu bili oduševljeni njegovim izborom partnerke buduči da je Lana samohrana majka.

Romansa između Jovane i Bogdana rodila se na snimaju serije "Senke nad Balkanom" 2019. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading