GASTOZA PROGANJALA "MILJANA KULIĆ" U ZATVORU, OVE GADOSTI NE MOŽE DA IZBACI IZ GLAVE: Prepričao scenu od koje vam neće biti dobro!

Autor:

Zabava

17.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz progovorio o zatvorskim danima na Tajlandu.

GASTOZA PROGANJALA "MILJANA KULIĆ" U ZATVORU, OVE GADOSTI NE MOŽE DA IZBACI IZ GLAVE: Prepričao scenu od koje vam neće biti dobro!

Foto: Tanjug/UPRAVA ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, youtube.com/Parovi TV HAPPY

Nenad Marinković Gastoz nedavno je progovorio o svojim iskustvima provedenim u zatvoru na Tajlandu. Otkrio je da je otišao tamo sa ciljem da gaji marihuanu, budući da je to tamo legalno. Međutim, njegov boravak je postao daleko komplikovaniji nego što je očekivao.

Tokom gostovanja u Amidži šou, Gastoz je opisao kako ga je ujeo komarac Denga, što je rezultiralo tim da bude sedam dana prikovan za krevet. Takođe, otkrio je da je imao strahove od bolesti, budući da je boravio u prostoriji sa stotinu drugih ljudi, bez kreveta i sa samo dva toaleta na raspolaganju.

 

- Dobro sam, nikad bolje, kada sam vas video sve, mnogo ste mi lepi. Nisam tamo imao priliku da vidim žensko...Ja sam otišao da gajim marihuanu, jer je to tamo legalno. Rešio sam da promenim ceo svoj život iz korena, da prodajemo marihuanu, gde se desi skroz druga situacija. Došla mi je neka ekipa iz Srbije na Tajland, da im donesem neke pečurke, pošto je to ilegalno. Ja krenem, ujede me denge komarac, sedam dana sam bio u krevetu i nisam mogao da ustanem, a pečurke su bile u kancelariji. Da bi došla policijska kontrola, našli su to i ja sam otišao. Ja nisam hteo da dođem odmah, da bi posle mesec dana me zaustavili na motoru, ja bio pijan i posle kreće priča. Sve ostalo nije bilo normalno. 70 i nešto dana sam proveo tamo, u dva imigraciona zatvora i dva pritvora. 115 - 120 ljudi koji stvarno nisu normalni. Imao sam situaciju da gledam čoveka koji priča sa čašom vode, imao sam gadosti da budem u prostoriji sa takvim ljudima. Imao sam mušku Miljanu Kulić tamo, pravio sam od toga neki film, neku zabavu, u svemu sam tražio zabavu. Ma kakvi, niko me nije maltretirao, odmah sam upao u bandu - rekao je Gastoz, a onda je otkrio da li je dobio neku zabranu:

- Dobio sam zabranu. Pet godina da ne mogu da idem, baš sam se smorio, hteo sam nešto drugačije. Rekao sam da ćemo pričati kada se vratim s Tajlanda o svemu, a sada se vraćam kao zatvorenik - otkrio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading