Marija Kilibarda se POŽALILA NA OVO! Evo voditeljki najviše SMETA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI!

Autor:

Zabava

17.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sitno broji do porođaja!

Marija Kilibarda se POŽALILA NA OVO! Evo voditeljki najviše SMETA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI!

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda (43) i njen partner Branislav Bane Vučelić uskoro će dobiti prinovu u porodici, budući da je Marija u sedmom mesecu trudnoće i čeka devojčicu. Lepa Mara je na svom Instagram profilu objavila snimak koji je privukao pažnju javnosti, pokazujući kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Marija je posetila frizerski salon gde je fenirala kosu u lepršave lokne. Za tu priliku odabrala je žutu haljinu na pruge, a osmeh nije skidala s lica uprkos visokim temperaturama.

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Kilibarda

Marija Kilibarda

U svom postu na Instagramu, Kilibarda je šaljivo napisala: "Šetnja je trajala šest minuta jer je 859 stepeni. Ali novi friz i nove minđušice su morale bar malo da se 'švrćnu'." Ovaj humoristički komentar otkriva njenu vedrinu i pozitivan stav i u teškim vremenskim uslovima.

Marijina objava brzo je privukla pažnju njenih pratilaca i kolega iz javnog života, koji su joj uputili brojne čestitke i komentare podrške. Njen stil tokom trudnoće naišao je na pohvale zbog elegancije i samopouzdanja koje je pokazala.

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Kilibarda

Marija Kilibarda

Ova vest o trudnoći Marije Kilibarde razveselila je mnoge, dok je njen stilski izbor tokom posete frizeru pokazao da se ne odriče svojih uobičajenih aktivnosti i brige o izgledu ni u ovim posebnim trenucima. Njena sposobnost da se smeje i uživa u svakom trenutku života dodatno je istakla njenu svestranost i energiju koja je inspiracija mnogima.

Uz podršku partnera Baneta Vučelića, Marija Kilibarda se spremno priprema za ulogu majke i s nestrpljenjem iščekuje dolazak svoje ćerkice. Njeni fanovi s nestrpljenjem prate svaki korak u ovom periodu, radujući se zajedno s njom u njenom životnom putovanju ka majčinstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading