PEVAČICA NAJAVILA AFERU SA ZAUZETIM SLOBOM RADANOVIĆEM: Još jedan skandal trese estradu, čeka se Jelenin komentar!

Autor:

Zabava

17.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je baš po njenom ukusu.

PEVAČICA NAJAVILA AFERU SA ZAUZETIM SLOBOM RADANOVIĆEM: Još jedan skandal trese estradu, čeka se Jelenin komentar!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović

Još uvek traje žustra rasprava o izjavi pevačice Goge Sekulić u kojoj je iznela svoje preferencije kada su u pitanju muškarci. Međutim, malo ko zna da je Goga nedavno otkrila detalje o tome kakav tip muškarca joj se zapravo dopada, a to je učinila tokom gostovanja u Amidži šouu.

Dok je pričala anegdotu sa snimanja intervju kod crnogorskog voditelja Bože Dobriše, on se umešao i pitao je:

- Dobro Gogo, ako nećeš Harisa, s kim onda da te spojimo? - rekao je on kroz smeh, a Goga je odgovorila da joj nađe nekog mlađeg.

- Hoćeš Slobu Radanovića ili Sašu Kovačevića? - dobacio joj je, a pevačici su se svidelo ovi predlozi.

- Mogu obojica - rekla je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 

Goga je tokom emisije priznala da trenutno nema dečka, ali da ima dosta udvarača. Takođe, istakla je da u poslednje vreme nije imala vremena za ljubav jer je bila posvećena snimanju novog albuma koji uskoro izlazi.

Ovaj detalj iz Goginog gostovanja u Amidži šouu definitivno je izazvao pažnju javnosti, a njene izjave i dalje su predmet interesovanja mnogih. Ostaje da vidimo da li će se Goga zaista spojiti sa nekim od svojih kolega iz muzičke industrije, ili će se njen ljubavni život nastaviti da intrigira javnost.

Podsetimo, poznata pevačica Goga Sekulić našla se u žiži javnosti kada je osvanula vest da joj je crnogorski NBA centar Nikola Peković svojevremeno kupio skupoceni "Rolex" sat.

- Sat koji nosim sada je moj, a svi vole da se hvale, pa da kažem da je ovo običan čelični "Rolex". Jutros je osvanula vest da sam od nekog košarkaša dobila sat od 30.000 evra, a to sam demantovala, rekla da je laž. Kada je nešto istina, ja od toga ne bežim. U toj priči posebno nervira to što kada se taj dečko probijao, ja sam bila na vrhuncu popularnosti, pa sam dobro došla kao marketing. Potom se taj košarkaš ženio, bile su neke pesmice o meni, od navijača, a ni on, niti njegovi saigrači, mi se nisu izvinili, nikad se nije platila odšteta, čak su nas zajednički prijatelji zamolili da povučem tužbu pored pet NBA košarkaša - ispričala je Goga za Kurir TV, te otkrila koliko dugo se poznaje sa Nikolom Pekovićem:

- To je bilo pre 20 godina, a ova priča je nastala pre 10 godina, ja tog momka znam. Izmišljena je priča da sam ja na Lukasovom koncertu dobila od njega sat. Poslali su nam šampanjac, kao društvo, i 101 ružu, mi smo se samo zahvalili, ali sat nisam dobila, jer se pričalo da ja taj sat ne skidam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading