DESINGERICA ZLOSTAVLJAN NA NASTUPU: Reper žestoko uzvratio napadaču!

Autor:

Zabava

17.07.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Despić progovorio o neprijanostima na koncertima, jedan događaj šokirao sve!

DESINGERICA ZLOSTAVLJAN NA NASTUPU: Reper žestoko uzvratio napadaču!

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica sinoć je gostovao u emisiji "Amidži šou", gde je voditelja i publiku šokirao promenom imidža. Naime, on je stavio periku, pa se našalio, a onda progovorio o neprijatnostima koje je doživeo na nastupu.

- Podsećam sad sebe na Sergeja Pajića. Zvao bih se Radmilo s ovom frizurom - našalio se Desingerica na početku, pa prokomentarisao čin lizanja stopala na nedavnom nastupu od strane fana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingericin novi imidž

- Nešto čudnovato, to se tako zamisli... Ja mislim da se on od celog gasa pregasira i to je to... Ja sam mislio da to neće da se vidi. Ja sam osetio samo da ide neka vlažna, mala gusenica. Nikad nisam razumeo taj neki fetiš - rekao je Despić i dodao:

- Nemam najgore, sve mi je drago na određeni način. Iznervirao sam se kad mi je čovek gurao prst u pupak i snima se. Baš sam izgoreo tada. Lik se snima i gura prst u pupak. Onda gura drugi prst u pupak ponovo... Lik trpa treći put prst u pupak, ja se iznerviram i zveknem mu kokavac u teme, a lik gleda gore. To je jedini put da sam reagovao - otkriva Desingerica, a onda je progovorio o svojim košarkaškim danima:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingerica progovorio o neprijatnostima na nastupima

- Bio sam jako talentovan košarkaš, ja gledam kad nešto radim da budem najbolji... Nisam imao vremena, povredio sam koleno, izvlačili mi tetive, spajali. Tako se zadeilo i otišlo u nekom drugom smeru - otkrio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading