SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA BLJUJE VATRU, VIŠE NE MOŽE DA TRPI TORTURU: Doveli su je do očajničkog poteza!

Autor:

Zabava

17.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović uzvratila udarac hejterima!

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA BLJUJE VATRU, VIŠE NE MOŽE DA TRPI TORTURU: Doveli su je do očajničkog poteza!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, nedavno je postala meta oštrih kritika na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Iako je više puta isticala da nije podvrgnuta estetskim zahvatima, korisnici društvenih mreža nisu poverovali njenim rečima. Kritike su postale sve učestalije, što je navelo Minu da objavi uvrede na svom Instagram profilu. Međutim, ovaj potez je rezultirao dodatnim problemima, jer su neki korisnici prijavili njen profil zbog uznemirujućeg sadržaja.

Nakon što je postala meta osuđujućih komentara na društvenim mrežama, Mina Naumović se obratila javno, ističući da su je uvrede sramota i da se stidi umesto onih koji ih upućuju. Osvrnula se na svoje poreklo i vaspitanje, ističući da potiče iz porodice sa jasnim sistemom vrednosti u kojoj materijalno nikada nije bilo presudno. Naglasila je da je od malih nogu radila kako bi zarađivala "džeparac", te da njena porodica i vaspitanje igraju ključnu ulogu u formiranju njenih vrednosti. Poručila je da je svesna da mnogi nisu imali takav početak, ali da je bitno pokušati izaći iz negativnosti, umesto uvlačenja drugih u "kanalizaciju".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

- Ti epiteti koje mi prišivate... Jasno mi je da polazite od sebe. I sramota me je, umesto vas. Ali to je, vazda, sa budalama bilo tako. Imam tu sreću da potičem iz porodice u kojoj sam, pored toga što sam imala sve što sam ikada poželela u materijalnom smislu, imala postavljen vrlo jasan sistem vrednosti, već do sedme godine života, pa nista materijalno nikada nije moglo da me impresionira - napisala je ona i dodala:

- Moje babe i dede, kao i moji roditelji, obrazovani su, čestiti i vrlo uspešni ljudi u svojim branšama. Moju braću i mene gajili su i učili vrednostima kojima su i sami vođeni. Pružili su mi sve, ali i naučili da ništa ne pada sa neba. Jedan od mojih prvih poslova bio je upravo u ordinaciji moje mame, za mesečnu platu. Tako sam zarađivala za "džeparac". Od tada više nisam imala ni dana "praznog hoda". Ali, to vam je već previše informacia. Jasno mi je da niste imali nikoga da vam da korenje, a ni krila. To, nažalost, jeste privilegija retkih. Ali nije poenta da pokušavate da uvučete druge u svoju kanalizaciju, poenta je da pokušate da izađete iz nje. Ako već zelite moju reakciju - to vam je savet, od srca - napisala je Mina.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading