OBJAVLJENE PRVE INFORMACIJE o Milanu Stankoviću NAKON VESTI O NJEGOVOM NESTANKU, otkriveno šta se desilo!

Autor:

Zabava

16.07.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve o iščeznuću iz javnog prostora!

OBJAVLJENE PRVE INFORMACIJE o Milanu Stankoviću NAKON VESTI O NJEGOVOM NESTANKU, otkriveno šta se desilo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković, koji je poslednjih meseci bio van javnog života, nedavno je otkrio da se posvetio veri i pronašao mir na svetom mestu. Njegova koleginica Rada Manojlović izjavila je da je izgubila svaki kontakt s njim, dok su domaći mediji spekulisali o njegovom boravku na svetim mestima.

Republika

Foto: RTV pink

Rada Manojlović

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je Rada iskreno za Blic.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Objava Milana Stankovića

Milan Stanković Stanković je nedavno objavio snimak dvorišta i manastira u kojem je boravio, pokazujući da je pronašao mir na svetom mestu. Iako nije poznato tačno gde se nalazi, mediji su prethodno spekulisali da je boravio na Hilandaru na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina.

Kako navode domaći mediji, pevač je u toku boravka u svetinji, jedan od slobodnih trenutaka iskoristio kako bi s prijateljem i bratom u Hristu molitveno tihovao na obali mora. Oni su tom prilikom razmenjivali duhovna iskustva o raznim temama koje Stankovića preokupiraju kada se radi o religiji.

I pre izvesnog vremena osvanula je vest da je Milan odbijen da postane iskušenik manastira Podmaine nadomak Budve, a kao razlog naveden je njegov način života Iako se on dosta promenio, monasi smatraju da još mora da radi na pronalaženju unutrašnjeg mira kako bi mogao da postane jedan od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading