VEST O IZNENADNOJ SMRTI POPULARNE GLUMICE ZAPREPASTILA JAVNOST: Isplivali šok detalji o njenom privatnom životu, niko nije znao šta proživljava u četiri zida!

Autor:

Zabava

17.07.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočila se sa zdravstvenim problemima, finansijskom krizom i gubitkom porodice!

VEST O IZNENADNOJ SMRTI POPULARNE GLUMICE ZAPREPASTILA JAVNOST: Isplivali šok detalji o njenom privatnom životu, niko nije znao šta proživljava u četiri zida!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Poznata poljska glumica Eva Cjepela preminula je u 82. godini života, ostavljajući iza sebe bogatu glumačku karijeru.

Rođena 19. avgusta 1942. godine, Eva je upisala studije na Državnoj visokoj školi za dramaturgiju u Krakovu i već 1966. godine debitovla na sceni. Postala je članica Starog teatra u Krakovu, gde je igrala sve do 2007. godine. Prekretnica u njenoj karijeri se dogodila 1973. godine kada je angažovana u kultnom filmu "Janosik", gde je igrala ulogu princeze Eveline. Ovaj film je postao klasik i obeležio je njenu karijeru.

Eva je imala težak život, suočavajući se sa finansijskim poteškoćama i zdravstvenim problemima. Prošla je kroz ozbiljnu operaciju kičme, a nakon toga je slomila nogu i kuk. Nakon ugradnje endoproteze, više nije mogla da se kreće. Zbog zdravstvenih problema, morala je da se povuče iz glumačkog poziva.

Nakon razvoda od supruga, Eva nije imala bliskih rođaka, ali joj je pomoć pružila glumica Ana Dimna koja je pokrenula prikupljanje sredstava za nju. Otkriveno je da su se problemima s kretanjem pridružili i uznapredovali dijabetes i problemi sa vidom.

Eva Cjepela će ostati upamćena po svojim ulogama u filmovima i pozorištu, ali i po hrabrosti koju je pokazala suočavajući se sa životnim izazovima. Njen doprinos poljskoj kinematografiji i pozorištu će zauvek ostati deo kulturne baštine. Svojim talentom i radom, ostavila je neizbrisiv trag u poljskoj umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading