PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE STOJILJKOVIĆ! Glumica se pojavila u javnosti, STOMAK se nazire ispod haljine!

Autor:

Zabava

17.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Stojiljković je u poodmakloj trudnoći i uskoro će se ostvariti u ulozi majke.

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE STOJILJKOVIĆ! Glumica se pojavila u javnosti, STOMAK se nazire ispod haljine!

Foto: ATA Imgaes

Pre samo nekoliko meseci, tačnije 30. marta ove godine, Jovana Stojiljković pojavila se u javnosti sa svojim izabranikom Goranom Bogdanom i svojim izgledom izazvala sumnje da je u drugom stanju. Budući da je tada bila na početku trudnoće nije se moglo sa sigurnošću reći da li je to istina.

Iako o tome nije želela da govori za medije, sada je potvrđeno je da Jovana čeka prvo dete sa svojim višegodišnjim partnerom Goranom Bogdanom, poznatim hrvatskim glumcem.

Trudnički stomak Jovana je prvi put javno pokazala na premijeri monodrame "Šta me opet snaže" Anđelke Prpić u MTS dvorani u Beogradu, gde se na crvenom tepihu pojavila u društvu svog izabranika, kao i mladog glumca Balše Golubovića, sina reditelja Srdana Golubovića, kojeg smo upoznali u seriji "Porodica".

Na ovom događaju Jovana je nosila haljinu ležernog kroja ispod kojeg se nazirao trudnički stomačić.

Sada, četiri meseca kasnije, stvari su mnogo jasnije. Glumački par se zajedno pojavio na jednom događaju u Hrvatskoj. To je ujedno bio prvi put da je glumica saopštila da je u drugom stanju budući da je njen izgled potvrdio da je u poodmakloj trudnoći.

Da u njihov dom stiže prinova par je vešto skrivao od javnosti. 

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinura, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon raskida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading