"BILA SI I ZAUVEK ĆEŠ BITI MOJA SESTRA. VOLIM TE!": Oglasila se najbolja prijateljica Šenon Doerti, reči ove glumice KIDAJU DUŠU NA KOMADE!

Autor:

Zabava

17.07.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holi Mari Kombs je neutešna zbog odlaska slavne glumice.

"BILA SI I ZAUVEK ĆEŠ BITI MOJA SESTRA. VOLIM TE!": Oglasila se najbolja prijateljica Šenon Doerti, reči ove glumice  KIDAJU DUŠU NA KOMADE!

Foto: www.profimedia.rs

Zvezda serije "Čari" Holi Mari Kombs konačno je smogla snage da se oglasi povodom smrti glumice Šenon Doerti, koja je bila njena najbolja prijateljica. Objavom na društvenoj mreži Instagram popularna Pajper Halivel rasplakala je pratioce.

Glumica je objavila niz fotografija na kojima pozira zajedno sa Šenon, a među njima su i one od pre nekoliko decenija. Dve glumice vidimo nasmejane kako uživaju u zajedničkim trenucima. Prijateljstvo Holi Mari Kombs i Šenon Doerti datira još od devedesetih godina prošlog veka kada je počelo snimanje popularne serije "Čari". Sestre Halivel su se zbližile toliko da su postale sestre i onda kad se kamere ugase.

Na svom Instagram profilu Holi Mari je objavila potresnu poruku kojom se oprostila od voljene Šenon nazvavši je njenom "boljom polovinom". Glumica je istakla da u grudima oseća bol i da ne može da dođe do daha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Combs (@thehmc)

 

- Otišao je deo mene iako znam tačno šta bi mi sada rekla. Znam tačno šta bi mi rekla da sada uradim. Znam da će tvoj nemirni duh živeti u meni i mojoj deci koju si volela kao svoju. Oni će hodati sa tvojim osećajem svrhe i ponosa. Biće iskreni i zalagaće se za ono što je ispravno - navela je glumica između ostalog, a zatim dodala:

- Tvoja vatra će živeti u njima i mnogim drugim "začaranima" kojima si pomogla da se podignu. Bila si žestoki borac do kraja. Moj najvatreniji šampion. Moj odani zaštitnik. Moj najbolji prijatelj. Naučila si me šta znači porodica. Bila si i bićeš zauvek moja sestra. Volim te.

Kombsova i Doerti glumile su začarane u seriji "Čari" i zajedno prolazile kroz suočavanje sa slavom, ali i mnogim teškim trenucima u životu. Budući da je Šenon bila prinuđena da napusti seriju zbog svađe sa trećom glavom glumicom Alisom Milano, Holi Mari je stala na stranu svoje prijateljice, ali je pred kamerama odlično funkcionisala sa svojom trećom sestrom Halivel.

Republika

Foto: Profimedia

 

Inače, Alisa Milano je povodom smrti glumice Šenon Doerti, koja je preminula u 53. godini nakon dugogodišnje borbe protiv raka, izjavila:

- Nije tajna da smo Šenon i ja imali komplikovan odnos, ali ona je u srži bila neko koga sam duboko poštovala i kome sam se divila. Bila je talentovana glumica, voljena od mnogih i svet je mnogo izgubio njenom smrću. Moje saučešće svima koji su je voleli - navela je je Alisa Milano u izjavi za Post u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading