PRVA FOTOGRAFIJA ADAKTAROVOG ČETVRTOG DETETA: Anđela nije smela Adamu da pokaže lik, nije ni sanjao da je ovako "strašno!"

Autor:

Zabava

17.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar doživeo šok!

PRVA FOTOGRAFIJA ADAKTAROVOG ČETVRTOG DETETA: Anđela nije smela Adamu da pokaže lik, nije ni sanjao da je ovako "strašno!"

Foto: printscreen/instagram

Samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar i njegova supruga Anđela obradovali su javnost lepim vestima - čekaju četvrto dete. Nedavno su podelili šaljivo iskustvo sa Anđelinog pregleda, koje je nasmejalo mnoge.

Na pregledu, Anđeli je pokazana slika njihovog deteta, a Adam je sa šaljivim tonom opisao kako su oboje reagovali na to što su videli. "Imamo noja", šaljivo je prokomentarisala Anđela, dok je Adam dodao da je u početku smatrao da slika nije strašna, ali je kasnije shvatio da ipak jeste. Njihov smeh i šaljiva reakcija na ovu situaciju razveselili su mnoge pratioce na društvenim mrežama.

- A ona nije smela mene da zovne da mi pokaže, ja sam je onda molio da mi pokaže i rekao sam "sigurno nije toliko strašno". Ona mi je pokazala sliku i ja sam rekao "Dobro, strašno je". Posle smo guglali na internetu i videli da deca izgledaju tako u tom razdoblju, ali poenta priče je brate ljudi smo, nema šanse da se rodi ptica - govori Adam kroz smeh.

- Zakazali smo savremeniji aparat - piše u opisu videu sa emotikonima koji plaču od smeha.

 

 

Nakon što su podelili svoje iskustvo, Adam i Anđela su dobili brojne čestitke i pozitivne komentare na društvenim mrežama. Njihov otvoren i zabavan pristup ovakvim situacijama oduševljava pratioce, koji uživaju u njihovim iskrenim i duhovitim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading